Jump to content

Wypadek samochodowy, uderzenie w radiowóz, spalony do połowy dowód rejestracyjny

aradiruk

Recommended Posts

Witam,

Proszę o interpretację snu.

Treść snu.

Jechałem moim autem w nocy, pora zimowa. Dojeżdżałem do skrzyżowania (droga rozchodziła się w lewo i w prawo na wprost nie było drogi), dokładnie na wprost mnie po drugiej stronie skrzyżowania stał radiowóz policyjny z przyczepką (tam gdzie powinna być droga na wprost), Próbując skręcić w prawo wpadłem w poślizg i uderzyłem w przyczepę radiowozu. Z wypadku wyszedłem bez szwanku, mój samochód został skasowany do połowy. Z radiowozu wyszedł policjant i poprosił mnie o dokumenty, wyjąłem dowód rejestracyjny którego jedna cześć (strona główna) była do połowy spalona. Obudziłem się z wielkim przerażeniem że skasowałem auto.

Według moich odczuć jest to przestroga przed jakąś stratą, może tu śmierdzieć nawet jakąś kradzieżą/oszustwem lub przynajmniej próbą tych rzeczy. Będziesz miał dylemat i dobrze się zastanów jak postąpić, by wyjść z tego zwycięsko. Mogą to byc jakieś sprawy zwiazane z dokumentami, załatiweniami, np. urzędowe.

Jeśli faktycznie coś takiego Cię czeka, dopilnuj szczegółów by niczego nie przeoczyć, bo może nie pójsc po Twojej myśli.

Mimo wszystko życzę by wszystko się ułożyło i skończyło pomyslnie, pozdrawiam :-)