Guest Sancho Pansa Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Czy można manipulować swoim snem, usuwać kogoś z niego, czy przywoływać konkretne obrazy? A jak tak ,to w jaki sposób się tego nauczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Page Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Pisząc tutaj trafiłeś na odpowiedni dział z odpowiednimi zagadnieniami, polecam poczytać tematy o LD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beny1234 Posted September 19, 2013 Share Posted September 19, 2013 Fajnie jak moderator by podiął jakis temat w którym jest najwięcej na temat LD , ogilnie co to jest jak to działą itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Czy można manipulować swoim snem, usuwać kogoś z niego, czy przywoływać konkretne obrazy? A jak tak ,to w jaki sposób się tego nauczyć? to chyba proste. wystarczy zbadać jakie czynniki powodują że teraz śnisz o tym i tamtym. Przecież jakieś są. LD nie ma z tym dużo wspólnego :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sancho Pansa Posted September 21, 2013 Share Posted September 21, 2013 Oj nie zawsze. Nawet jak byłam np. zakochana i myślałam praktycznie tylko o jednym człowieku praktycznie nigdy mi się nie śnił ( no chyba że w sytuacjach, które zdarzały się jakiś czas później). A ja chciałabym kreować swoje sny sama lub w kontrolowany sposób przeskoczyć na "temat", który mnie interesuje. Nie wymagam Bóg wie czego, ponieważ wątpię czy możliwe jest "proroctwo/jasnowidztwo" podczas snu, chciałabym tylko umieć pełni świadomie poruszać się w świecie, który wykreowała moja wyobraźnia w nocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosnowiczanin Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 widocznie przyczyną że się nie śnił był mechanizm obronny częsci Twojej psychiki która nie chciała obsesji 24/7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sancho Pansa Posted September 22, 2013 Share Posted September 22, 2013 ooo to coś takiego może być? Widzę, że b.mało wiem o ludzkiej psychice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts