Gość Sancho Pansa Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Czy można manipulować swoim snem, usuwać kogoś z niego, czy przywoływać konkretne obrazy? A jak tak ,to w jaki sposób się tego nauczyć? Cytuj
Page Napisano 17 Stycznia 2013 Napisano 17 Stycznia 2013 Pisząc tutaj trafiłeś na odpowiedni dział z odpowiednimi zagadnieniami, polecam poczytać tematy o LD Cytuj
beny1234 Napisano 19 Września 2013 Napisano 19 Września 2013 Fajnie jak moderator by podiął jakis temat w którym jest najwięcej na temat LD , ogilnie co to jest jak to działą itp. Cytuj
sosnowiczanin Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Czy można manipulować swoim snem, usuwać kogoś z niego, czy przywoływać konkretne obrazy? A jak tak ,to w jaki sposób się tego nauczyć? to chyba proste. wystarczy zbadać jakie czynniki powodują że teraz śnisz o tym i tamtym. Przecież jakieś są. LD nie ma z tym dużo wspólnego :] Cytuj
Gość Sancho Pansa Napisano 21 Września 2013 Napisano 21 Września 2013 Oj nie zawsze. Nawet jak byłam np. zakochana i myślałam praktycznie tylko o jednym człowieku praktycznie nigdy mi się nie śnił ( no chyba że w sytuacjach, które zdarzały się jakiś czas później). A ja chciałabym kreować swoje sny sama lub w kontrolowany sposób przeskoczyć na "temat", który mnie interesuje. Nie wymagam Bóg wie czego, ponieważ wątpię czy możliwe jest "proroctwo/jasnowidztwo" podczas snu, chciałabym tylko umieć pełni świadomie poruszać się w świecie, który wykreowała moja wyobraźnia w nocy Cytuj
sosnowiczanin Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 widocznie przyczyną że się nie śnił był mechanizm obronny częsci Twojej psychiki która nie chciała obsesji 24/7 Cytuj
Gość Sancho Pansa Napisano 22 Września 2013 Napisano 22 Września 2013 ooo to coś takiego może być? Widzę, że b.mało wiem o ludzkiej psychice. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi