tanilewe Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 proszę o interpretacje snu. mianowcie śniło mi się że ktoś usypia mnie porywa z domu i wykonuje operację kradnąc jedną nerkę potem zaszywa. Nie rozumiem nic z tego snu, lecz mnie przeraził. jeszcze raz proszę o odpowiedz, pozdrawiam Ev Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noctua_Volat Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 hmm... wydaje mi się, że wczęniej spotkałaś się z taką historią i po prostu wywarła ona na tobie złe emocje, które utkwiły w twoim umyśle a teraz wyszły w postaci wizji sennej... chociaż jeśli śni sie nerka to zazwyczaj oznacza chorobę, lub spięcia w rodzinie.... hmmm, nie wpadaj w panikę, ale uważaj na siebię Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 proszę o interpretacje snu. mianowcie śniło mi się że ktoś usypia mnie porywa z domu i wykonuje operację kradnąc jedną nerkę potem zaszywa. Nie rozumiem nic z tego snu, lecz mnie przeraził. jeszcze raz proszę o odpowiedz, pozdrawiam Ev moze to oznacza,ze czesc Ciebie odejdzie?bowiem bedzie jakis nacisk z zewnatrz(ktos porywa Cie sila,sila robi tez operacje)i sila zostaniesz do czegos zmuszona,wbrew wlasnej woli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanilewe Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 dziękuję za rady i sugestie. pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 prosze bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts