kikizmora Posted February 26, 2009 Share Posted February 26, 2009 miałam już taki sen pare tygodni temu. Treść identyczna tylko inni mężczyzni i inne psy. Całowałam sie z jakims mezczyzna, nie znam go czyli calkowity wytwor mojej wyobrazni. kiedy on poszedl do pracy zabawiałam sie z innym mezczyna. pozniej zastanawialam sie czy mam mowic o tym temu pierwszemu, nie mialam pewnosci ktorego zdradzam i czy wogole zdradzam jednoczesnie mialam dwa pieski, male. troche dziwny ten sen nawet na mnie, nie rozumiem czemu sie powtorzyl. czy ktos moze mi pomoc ? dziekuje z gory Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 miałam już taki sen pare tygodni temu. Treść identyczna tylko inni mężczyzni i inne psy.Całowałam sie z jakims mezczyzna, nie znam go czyli calkowity wytwor mojej wyobrazni. kiedy on poszedl do pracy zabawiałam sie z innym mezczyna. pozniej zastanawialam sie czy mam mowic o tym temu pierwszemu, nie mialam pewnosci ktorego zdradzam i czy wogole zdradzam jednoczesnie mialam dwa pieski, male. troche dziwny ten sen nawet na mnie, nie rozumiem czemu sie powtorzyl. czy ktos moze mi pomoc ? dziekuje z gory To,ze snil Ci sie obcy mezczyzna,nie musi oznaczac,ze go nie znasz...po prostu jest to inny wizerunek pewnej osoby,ktora moze byc w Twoim otoczeniu.Wydaje mi sie,ze masz wokol siebie dwoch Panow,ale tak naprawde nie potrafisz sie zdecydowac,ktorego wybrac(calujesz ich,czyli chcialabys czulosci,opieki z ich strony).A dwa male pieski-moga rowniez symbolizowac tych 2 panow-pies to przyjaciel,ale w tym przypadku to sa jeszcze niedojrzale psy,moze Ty uwazasz,ze oni nie wiedza dokladnie,czego od Ciebie oczekuja sami?Albo z drugiej strony-te dwa male pieski-to Ty i Twoje podejscie do tych dwoch panow-jestes jak te szczeniaki,cieszysz sie,ze masz ich obu,ale nie jestes na tyle jeszcze "dorosla i dojrzala",zeby podjac decyzje i wybrac jednego z nich.To,ze sen Ci sie powtarza to znaczy,ze problem ten siedzi Ci po prostu w glowie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts