Lopinga Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 ...kupowałam spódnicę, na początku była szara i do kolan. Po przymiarce zrobiła się bladozielona i krótka, za krótka i za ciasna. Kobieta sprzedająca pozwoliła mi oddać zakup i proponowała zwrot pieniędzy. Jednocześnie nie mogłam zwrócić i zakupu. Obrażałam sprzedawczynię wyzywając ją od kłamcy, sprawiało mi to wielką radość.czułam, że ona zasłużyła na obelgi. Widziałam też wyraźnie nominał 5zł jak go wydaję i potem otrzymuję go zwrotnie. sen był bardzo realistyczny. Czuję niepokój. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Lopinga, nie wiem, jaką osobą jesteś i jak wyglądają Twoje kontakty z mężczyznami, jednak taki sen może oznaczać, że (wybacz bezpośredniość) bawisz się pewnym mężczyzną. Spódnica jest symbolem miłosnej przygody i owszem, na początku jesteś zadowolona. Jednak za krótka i zbyt ciasna spódnica ostrzega Cię przed czyjąś natarczywością, którą jednak Ty sama swoim zachowaniem sprowokujesz po to, by ostatecznie "zmieszać z błotem". Może zbyt brutalnie ta interpretacja wygląda, jednak przesłanie jest jasne - Twoje zachowanie bywa nie w porządku i uważaj, by nie na ważyć sobie piwa. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lopinga Posted March 9, 2009 Author Share Posted March 9, 2009 Dziękuję za Twoją interpretację...mężczyźni jednak bawili się mną, jak dotąd. Kokietowali, kłamali, uwodzili a potem zdradzali, zrywali bez słowa, wiedząc, że kocham... faktycznie jestem obecnie w stanie niepweności i lęku przed kolejnym odrzuceniem, stąd bierność wobec mężczyzn.Nigdy się nikim nie bawiłam. Stałam się bardzo krytyczna i napastliwa wewnętrz siebie wobec samego słowa: mężczyzna... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts