Skocz do zawartości

Autobus z Flashem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Już parę razy śnili mi się koledzy którzy się naśmiewają ze mnie, że nie wiem co to jest autobus z flashem. Niedawno przyśnił mi się taki autobus. Błyszczał jak by faktycznie miał flasha. Koloru nie dało się rozpoznać bo tak błyszczał.

Co to może znaczyć. Zastanawiam się i zastanawiam, a za kij nie mam pomysłu.

Gość winteer
Napisano
Już parę razy śnili mi się koledzy którzy się naśmiewają ze mnie, że nie wiem co to jest autobus z flashem. Niedawno przyśnił mi się taki autobus. Błyszczał jak by faktycznie miał flasha. Koloru nie dało się rozpoznać bo tak błyszczał.

Co to może znaczyć. Zastanawiam się i zastanawiam, a za kij nie mam pomysłu.

Więc... jesteś nieakceptowany i nierozumiany w towarzystwie lub poprostu to wyraz Toich lęków, ataki i przykrości z ich strony. Może czujesz się w tyle za innymi lub Twoja wiedza i umiejętności są nie wystarczające?

O ile samochód jest symbolem samodzielnego życia, to autobus ma tu bardzie społeczny charakter (ze wględu ma możliwość podróży ze wsółpasażerami).

Wygląda na to że chcesz błyszczeć i brylować w towarzystwie - aby podziwiano Ciebie i Twoje życiowe osiągnięcia - pragnienie sławy, szacunku... jest to wyraz czegoś dla Ciebie wartościowego.

Flesz - może przebłysk świadomości, oświecenia.

A może chodzić o coś czego musisz lub powinieneś się nauczyć aby zaistnieć w swoim środowisku i zdobyć uznanie otoczenia?

Czy to makiś związek z Twoją szkołą lub pracą?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...