ardianek1989 Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 (edited) Witam, miałbym prośbę o interpretację do zaawansowanych userów, którzy widzę, że znają się na rzeczy... Dzwoniła do mnie babcia, pytając się czy wszystko jest ok z powodu jej snu. Śniło jej się, że chodzi między dołami, a jest tam straszny burdel: pełno, kartek, papierów na ziemi. Unas w rodzinie przywiązuje się dużą uwagę do snów bo zazwyczaj śni isę nam rzadko, ale coś się dzieje. Aż strach... Bo jest u nas dużo starszych osób, do tego mama jest chora... Co to może znaczyc?? A tak poza tematem to u nas jest taka anomalia, że jak jakiś wypadek w rodzinie, czy niepowodzenie to w piątek. Większośc osób od nas umierała w piątek. Prawie wszyscy... Dziwne, prawda? Edited March 19, 2009 by ardianek1989 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Witam, miałbym prośbę o interpretację do zaawansowanych userów, którzy widzę, że znają się na rzeczy... Dzwoniła do mnie babcia, pytając się czy wszystko jest ok z powodu jej snu. Śniło jej się, że chodzi między dołami, a jest tam straszny burdel: pełno, kartek, papierów na ziemi. Babcia ma jakies sprawy urzedowe,formalne do zalatwienia,to ze chodzila po dolach to znaczy,ze moga one spowodowac,ze wkopie sie ona w problemy albo,ze bedzie ciezko jej wyjsc z tego dolka,zalezy ile bylo tych dolkow,liczba ich by wskazywala na liczbe problemow. Z drugiej strony mam skojarzenie,ze to oznaka,ze moze niedlugo odejsc...a papiery sygnalizuja,zeby teraz pozlatawiala wszystkie formalne sprawy. U nas w rodzinie przywiązuje się dużą uwagę do snów bo zazwyczaj śni isę nam rzadko, ale coś się dzieje. Aż strach... Bo jest u nas dużo starszych osób, do tego mam jest chora... Co to może znaczyc?? A tak poza tematem to u nas jest taka anomalia, że jak jakiś wypadek w rodzinie, czy niepowodzenie to w piątek. Większośc osób od nas umierała w piątek. Prawie wszyscy... Dziwne, prawda? Mozliwe. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts