Jump to content

pomocy :)

Recommended Posts

Posted

Nie mam pojęcia co może oznaczać mój sen i mam ogromną prośbę o wyjaśnienie go.... Otóż, przygarnęłam świnię i chciałam się nią opiekować. Była koloru czarnego w białe plamki. Bardzo źle reagowała na mojego psa, chciała dominować widocznie zazdrosna o moje względy. Świnia atakowała mojego psa, który bardzo się jej bał i uciekał przed nią.

Posted

Jakaś nowa osoba w Twoim życiu - jakiś znajomy będzie bardzo zabiegał o Twoje względy i o przyjaźń - ale będzie dążył do tego za wszelką cenę. Będzie chciał Cię skłócić z Twoimi starymi przyjaciółmi (mowa o psie) aby mieć Cię na wyłączność ...

Pozdrawiam

Posted

moja babcia mówiła...że świnia zawsze źle wróży. Bardzo źle. Więc wpadniesz w pułapkę, w labirynt, z którego długo nie znajdziesz wyjścia. Ktoś będzie dominował, rządził, pokazywał swoją większość...a ty się temu poddasz (choć w rzeczywistości nie będziesz chciała). Może w nauce, w pracy, rodzinie, partner? Ten sen potraktuj jako przestrogę przed takimi osobami - nie daj się! Zwalcz tą "świnię", przegoń...ale będzie ci ciężko, bo przecież sama ją przygarnęłaś, to będzie ktoś bliski.

Guest winteer
Posted

Moim zdaniem ta świnia i ten pies to osoby z Twojego otoczenia - najwidoczniej zaczniesz sie zadawać z kimś, kto podle potraktuje Twojego dotychcasowego przyjaciela (świnia przegoniła psa)

P.S. Proszę o wpisywanie tagów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...