sylwia21 Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Śniło mi się dziś,ze jestem na wyspie na której znajduje się dom i jakaś rodzina:ojciec,matka i 2 dzieci. W pewnym momencie wyspa zaczyna tonąć,więc dom razem z nami w środku zaczął tonąć. Ja ratowałam dzieci,kiedy dom zatonął my byliśmy już na łodzi a wokół ocean nagle zobaczyliśmy ciemnowłosą kobietę idacą po wodzie w naszym kierunku. Obudziłam się
patsy Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Śniło mi się dziś,ze jestem na wyspie na której znajduje się dom i jakaś rodzina:ojciec,matka i 2 dzieci. W pewnym momencie wyspa zaczyna tonąć,więc dom razem z nami w środku zaczął tonąć. Ja ratowałam dzieci,kiedy dom zatonął my byliśmy już na łodzi a wokół ocean nagle zobaczyliśmy ciemnowłosą kobietę idacą po wodzie w naszym kierunku. Obudziłam się Wazne jest,zebys opisala jakie masz relacje w rodzinie czy sama taka rodzine masz.Ze snu moge jedynie wywnisokowac,ze masz problemy i starasz sie na sile uratowac swoich najblizszych.Sadze nawet,ze jestes w zwiazku malzenskim,moze masz i dzieci...ale Twoje relacje z partnerem pogorszyly sie,doslownie tona...chyba przez ta kobiete,czy nie wykrylas romansu albo zdrady? Sen pokazuje,ze za wszelka cene chcesz uciec,ale nie wiesz gdzie i jak,jestes bezbronna(ocean to ogrom przestrzeni,mozna latwo sie w nim utopic),a Ty idziesz nowa droga na oslep.
CIASZEK Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Byc moze przez problemy od ktorych uciekasz albo probujesz uciec cie ciagle mecza i nie wiesz jak z nimi postapic jestes zagubiona moze powinnas sie zastanowic jak je rozwiazac zanim sie pogorszy jescze bardziej... tak to widze choc nie jestem pewny
Rekomendowane odpowiedzi