kasija1987 Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Witam, od jakiegoś czasu co kilka dni sni mi się,że chłopak który podoba mi sie w realu w snie albo mnie w ogóle nie zauważa albo wyśmiewa się ze mnie,bardzo sie w tym snie wtedy źle czuje ,jest mi po prostu przykro,co to może oznaczać?...a dzisiaj mi sie śniło że łapałam brązowego królika,to jest z nim w jakis sposób związane bo ten chłopak nazywa sie królik...rozumiecie cos z tego, pozdrawiam
Gość Mafciek Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Hmm, malo szczegolow ale wydaje mi sie, ze te sny odzwierciedlaja twoj lek przed "wyśmianiem"... Zlapalas tego krolika??
kasija1987 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Napisano 3 Czerwca 2009 tak,złapałam królika,wręcz rzuciłam sie na niego żeby go schwytac,dziekjue na podsunięcie interpretacji...
Gość Mafciek Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 Jesli zlapalas to moze oznaczac ,ze sa to tylko obawy bez odzwierciedlenia w rzeczywistosci =]
kasija1987 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Napisano 3 Czerwca 2009 Może masz racje,czasami biore sobie za duzo na głowe,i potem mysle o tym...a z myslenia śnia mi sie przerózne czasami dziwne rzeczy...
lexy2011 Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 A co jeżeli śni mi się, że moi znajomi z którymi bardzo dobrze się dogadywałam i dogaduję, ignorują mnie we śnie...? Jest mi strasznie przykro z tego powodu w tym śnie. I wcale o tym nie myślę, to samo się śni. Miałam taki sen już dwa razy... ?????????????????
Gość Mafciek Napisano 3 Czerwca 2009 Napisano 3 Czerwca 2009 kasija1987: Ciesze sie ,ze pomoglem ;p lexy2011: Moze podswiadomie zdajesz sobie sprawe ,ze ci znajomi obgaduja cie za plecami lub to sen o bardzo glebokim znaczeniu zgrabnie ukrytym w tresci i szczegolach. Gdybys mogla napisac cos dokladniej moze bylbym w stanie to zinterpretowac.
lexy2011 Napisano 8 Czerwca 2009 Napisano 8 Czerwca 2009 no to ostatnio było to na imprezie, moi znajomi z początku udawali, że wszystko jest ok, a później każdy szedł w swoją stronę i dziwnie patrzyli na mnie... To było coś w stylu wstrętu, nie chcieli ze mną gadać... No to tyle szczegółów :/ i o co może chodzić?? Jak to interpretować??
Rekomendowane odpowiedzi