Majaki Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 Bardzo proszę o interpretację mojego snu.Niespodziewanie znalazłam się razem z małą grupką ludzi na audiencji u Papieża,wszyscy byli bardzo poruszeni,panował spokój i harmonia.Wspomnę że w śnie obecny był także mój partner.W momencie kiedy zbliżał się Papież,wszyscy uklęknęliśmy by przyjąć błogosławieństwo.Nie zauważyłam że trzymamy się z moim partnerem za ręce do momentu w którym powiedziano nam żebyśmy przestali...więc puściliśmy.Nie wiem czy ma to jakiś związek aczkolwiek mój chłopak wyszedł z kościoła boso więc pobiegłam mu kupić buty,tak oto zakończył się sen.Z góry dziękuję za pomoc.
Gość winteer Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 Majaki Czytając fragment o tym jak klęczycie przed papieżem - przyszła mi do głowy analogiczna sytuacja jak zawieranie małzeństwa przed kapłanem lub urzędnikiem... co do butów.. mozliwe że ślub (o ile dobrze sen odczytałam) przesunie sie w czasie (we śnie ktoś sugerował aby puścić ręce).. ponadto on wychodzi boso - co może oznaczać na możliwość kłopotów z których pomagasz mu wyjść (we śnie kupujesz buty) Inna wersja to taka że brak butów moze oznaczać brak możliwości dojścia do celu
Rekomendowane odpowiedzi