anane Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 Ehs... miałam dziś taki sen, po którym jestem ciężko przestraszona :/ I nie wyspana, bo obudziłam się w nocy i nie mogłam zasnąć ;/ Ogólnie śnił mi się diabeł, ale nie taki czarny z rogami ;] Najpierw był pod postacią księdza, który wysiadał z autobusu. Razem z tłumem ludzi odganiałam go, wytykając mu, że nie jest księdzem. Później byłam w domu i ktoś zadzwonił do mnie z nieznanego numer. Po odebraniu usłyszałam przerażające dźwiękie... I w tym momencie się obudziłam przestraszona o_O Czy może ktoś wyjaśnić, o co może chodzić podświadomości? Bardzo proszę o pomoc!
Gość winteer Napisano 1 Lipca 2009 Napisano 1 Lipca 2009 anane Sen wskazuje na kogoś o mentalności "wilka w owczej skórze" - prawdopodobnie rozszyfrujesz jej ukryte intencje (nieznany numer). Te dźwięki mogą oznaczać Twój nastrój albo przykre słowa pod swoim adresem
anane Napisano 1 Lipca 2009 Autor Napisano 1 Lipca 2009 Dziękuję za interpretację Zobaczymy, co z tego wyniknie ^^
Rekomendowane odpowiedzi