gwiazda13 Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 (edited) To był dziwny sen. Śniło mi się że razem z tatą poszlismy do jakiegoś lasu i czegoś tam szukaliśmy. Znaleźliśmy jakaś dróżkę. Była ona za jakas tak jakby bramą z drewna taki płotek jakby no i w około tez był. I tak patrzymy a tutaj biegną w nasza strone wilki mówie tacie żeby zamknął ta bramkę, wtedy one nie przejdą ale on zaczął uciekać ja chciałam zamknąć ale stanęłam nieruchomo. a one i tak przeskoczyły ten płot. Tata uciekł a ja zostałam. Wilki otoczyły mnie i warczały. Patrzyly na mnie a ja stałam przerażona. Później zaczełam uciekać i wspinać sie na drzewo. Jeden wilk za mną wszedl na to drzewo nie mam pojecia jakim sposobem. I czekałam aż pójdą jednak one dalej stały pod tym drzewem. Siedzac ta gałęzi zobaczylam ze na dole jest lew, który przywiązany jest do drzewa łańcuchem i strasznie sie szarpie. Nawet wilki się go troche przestraszyły jednak nie uciekły. Ten lew tak sie szarpał ze w koncu oswobodził sie z tego łancucha i od razu zaczał wspinac sie na drzewo na ktorym ja siedziałam. Tego wilka co tam był juz nie bylo i reszty chyba tez. Ja zaczełam uciekac przez te drzewa zaczełam skakac z jednego na drugie .. i on za mna a najlepsze jest to ze zaczał ze mna rozmawiac. Mówił cos do mnie ale nie wiem co. W kazdym razie niby chciał mnie zjesc ale jednak tylko gonił a ja uciekałam. A przeciez spokojnie mogł mnie zjesc. I w sumie nijak sie skonczył ten sen bo juz sie obudziłam. Proszę o interpretacje bo nie wiem co mam o tym myślec Edited July 13, 2009 by gwiazda13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted July 13, 2009 Share Posted July 13, 2009 gwiazda13 Myślę ze dopadną Cie problemy, a Twoje poczucie bezpieczeństwa jest dosyć złune (zbyt niski płot nie zatrzymał wilków) - sen prawdopodobnie oznacza Twoje unikanie problemów z czyjąś wrogością. Natomiast lew jest symbolem czyjejś natarczywości. Sen najwyraźniej ostrega przed zbytnim zaufaniem w stosunku do innych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts