Skocz do zawartości

szkło, krew, rany, albumy i tymbark

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój sen - nie pamiętam dokładnie jak się zaczął. Pamiętam od momentu kiedy jakaś osoba, (nie miała ona twarzy ale wydawała mi się całkiem znajoma) chciała żebym pomogła jej przenieść wielką szybę, gdzieś z 3x3 metry.Chciałam jej pomóc, i gdy złapałam szybe ta osoba jakoś ją popchnęła i całe moje ręce były pokaleczone, na jednej ręce miałam wielką, głęboką ranę, strasznie mocno leciała mi krew. I wtedy ta osoba od szyby zniknęła, chciałam żeby mi pomogła ale już jej nie było i wbiegłam do sklepu w jakimś starym nieznanym mi budynku, chciałam owinąć ręce bandażem ale nagle o tym zapomniałam i rany zaczęły się zrastać. Wtedy wzięłam rower i ze znajomymi pojechałam na taką wioskę, gdzie jest stary wielki dom, zamieszkały, naprawde tam mieszka mój kolega, a w śnie był opuszczony i zaczeliśmy go remontować, po domu chodziły kaczki, i znalazłam jakieś albumy na zdjęcia, niektóre były puste, a w niektórych były zdjęcia moje i mojego byłego chłopaka. w tle cały czas grała muzyka a dokładnie piosenka Blue Foundation - Eyes on fire. Później rowerem pojechałam do babci niedaleko tego domu, i chciałam jej oddać rower, już chciałam wchodzić do niej do domu i ktoś mi powiedział że w plecaku rozlał mi sie Tymbark, moje ręce zaczeły znowu krwawić i się obudziłam ...

Gość winteer
Napisano

agacik29

może się zdarzyć tak, że z chęci niesienia pomocy innym mozesz zaniedbać swoje własne sprawy, ponieważ może to zaniecać Twoje działania w tym kierunku.

Remont domu odnosi sie do odnowienia pomysłów lub idei - tego wszystkiego co wcześniej było zaniedbane - możliwe że odnosi się do poprzedniego związku (fotografie).. widocznie Twoje marzenie odnośnie uczuć (sądzę że do byłego) nie maja szans na realizację (rozlany napój)

Napisano

Tylko że właśnie, chodzi o to że tylko ktoś powiedział mi że rozlał mi się napój, ale było tylko pobite szkło, napoju rozlanego nie, przepraszam, tego nie uwzględniłam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...