Skocz do zawartości

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji snu :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Śniło mi się kilka rzeczy na raz, pamiętam pewien bardzo wyraźny fragment po którym się obudziłam. Mianowicie, śniło mi się, że mój znajomy nie chciał mi czegoś powiedzieć, wiec przysłał do mnie 2 dzieci, dziewczynkę i chłopca. Chłopiec siedział na rowerku i był tym moim znajomym tylko, że z okresu dzieciństwa. Poznałam go od razu, dziewczynka była bardzo do niego podobna, jakby jego siostra. Stałam obok nich i zawołałam do siebie dziewczynkę, aby dowiedzieć się co miałam mi przekazać i nagle znalazłam się w samochodzie na tylnym siedzeniu i pod fotelem znalazłam karki na których było napisane co ten mój znajomy kazał tej dziewczynce powiedzieć. On jej to powiedział, nie zapisywał tego nigdzie, ale w jakiś sposób zostało to uwiecznione na papierze. Tak więc zaczęłam czytać. Było tam napisane coś o przeszłości, chyba o przeszłym doświadczeniu tego znajomego, że jeśli się o tym dowiem, to odejdę jak każda kobieta, wiec lepiej żebym dowiedziała się teraz i odeszła, niż żebym go potem zraniła. Nie było to coś strasznego. Po przeczytaniu tego, poszłam go odwiedzić i zapytałam, jak mógł pomyśleć, że jestem tak powierzchowna. Potrafię zrozumieć to o czym przeczytałam ( W pewnym sensie 'wiedziałam' we śnie o tym przeszłym doświadczeniu, chociaż tak naprawdę nie wiedziałam ;p) i przytuliłam go. Potem znaleźliśmy się na łóżku (wiadomo co zaszło :) ). Po chwili znów znalazłam się w samochodzie, siedziałam z tyłu i przeglądałam zakupy (herbata, śmietana, jakieś warzywa) a on prowadził samochód i nagle powiedział z przejęciem coś takiego: 'Czuje, że nasi rodzice widzieli co wczoraj zaszło... '. Przejął się tym ale po chwili dodał coś w rodzaju, że to nie ma znaczenia i czułam jak się uśmiecha. Nie widziałam go w tym samochodzie, czułam jego obecność i słyszałam jego głos. W tedy poczułam taką ogromną bliskość z nim i się obudziłam. Po przebudzeniu nagle doznałam takiej wewnętrznej pustki, taką bezmierną przepaść w sobie, ogromną samotność. Po raz pierwszy miałam takie doświadczenie, tzn czułam ogromne emocje we śnie i po jego zakończeniu i były one sobie przeciwne.

Gość winteer
Napisano

Iguanna

Wg mnie - co by nie było, to najprawdopodobniej nie przeszkadza Ci przeszłoś Twojego znajomego.. a całość snu potraktowałabym raczej dosłownie - z tym że chłopiec i dziewczynka to Twoja intuicja i rozum jednocześnie... a tylne siedzenie samochodu wyraża Twój wpływ na tego chłpaka.

Niepokoją mnie tylko Twoje odczucia po tym śnie - prawdopodobnie bardzo za nim tęsknisz

Napisano

Tzn, że hmm... mój sen jest jakby obecną sytuacją?

Bardzo go lubię, nawet mi się podoba, ale cały czas czuje, że zależy mi na jego szczęściu, niezależnie od tego kto mu je da. W rzeczywistości miał w przeszłości złe doświadczenia dlatego życzę mu znalezienia odpowiedniej/idealnej partnerki.

A tylne siedzenie oznacza, że mam na niego znikomy wpływ?

Tylko w ten sposób mogę dopasować rzeczywistość do Twojej interpretacji :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...