puchaczykola Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 proszę o interpretacje snu... śniły mi się korale stałam na rynku były jakieś stoły chodziłam i patrzyłam na zakupy na nich... nie mogłam nic wybrać... i w pamięci utkwiły mi te korale... oraz kredki... Kredki duże małe... najróżniejsze kolory... Nie kupiłam nic... chyba nie mogłam nic wybrać dla siebie... Proszę o interpretacje. :heej_na: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 puchaczykola To co mi się nasuwa to trudności z wyborem - widocznie masz zbyt wiele opcji do wyboru - w kazdym razie chodzi o rzeczy lub sprawy które miałyby Ci życie urozmaicić... jeśli miałabym przyczepić się czerwonych korali - cóż - pierwsza rzecz jaka mi przychodzi - to związki uczuciowe (coś na zasadzie - jeśli nie ten chłopak to inny). Inna sprawa - napisałaś że nic nie mogłaś dla siebie wybrać - być może nic do Ciebie nie pasuje albo jest nieodpowiednie.. jedyne oglądasz a nie kupujesz (czyli nie staje sie Twoją własnością) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts