Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wiec dokladnie snu nie pamietam..

ale bylo to mniej wiecej tak;

ja i moj chlopak bylismy nad jakas woda, bylo to cos w stylu jakiegos lunaparku..

i bylo tam duzo zjezdzalni kazda miala inny kolor.. fioletowa, zolta i jeszcze jakies byly nie pamietam, tylko ze ja koniecznie chcialam zjechac z zielonej, ktora gdzies byla ale nie umielismy jej nigdzie znalesc. I potem gdzies tam chodzilismy i tego szukalismy. I co tu bylo nie pamietam. Nastepnie szlismy po wodzie i doszlismy do jakis dwoch belek nie polaczonych ze soba i Piotrek chwycil sie jednej a ja drugiej i te belki wtedy zaczly sie ruszac tak ze nie moglismy sie z Piotrkiem zlapac za rece, potem nie wiem skad wzielo sie tam jakies ekskluzywne auto ktore do tego musielismy przeciesc przez te belki zeby sie nie uszkodzilo i Piotrek wymyslil sposob jak to zrobic, wtedy belki byly stabilne, auto bylo bezpieczne i my razem trzymajacy sie znow za rece, wspolpracowalismy jakos. Gdy doszlismy do konca auto poszlo na dno a my wyszlismy na lad, a tam bylo juz inne auto i pelno slawnych ludzi. Tu znow dokladnie nie pamietam ale bylo tam cos o wygranej i byly tam jakies fioletowe buty. Byl tam tez taki moment przy tych belkach, kiedy Piotrek nazwal mnie swoja zona, a ja sie obrazilam bo uznalam ze to dla tego, ze juz mu sie znudzilam i szuka kochanki.

co ten sen mogl znaczyc??

Napisano

Zielony kolor może symbolizować nadzieję. Może jest tak, że w pewnej sprawie straciłaś ją, próbujesz znaleźć, ale nie do końca Ci to wychodzi (zwłaszcza jeśli przy szukaniu czułaś smutek). Może chodzi o coś innego, warto się tutaj zastanowić co zieleń jako barwa znaczy dla Ciebie.

Piszesz też raczej bezuczuciowo. Tylko w ostatnim zdaniu o żonie piszesz co czułaś. To błąd, uczucia są bardzo ważne, dany symbol w zależności od emocji może mieć różne znaczenia.

Jeśli wszystko było fajnie, czułaś satysfakcję ze współpracy, z tego że trzymacie się za ręce mimo trudności - może jest fajnie i trzymacie się za ręce mimo trudności. Może natomiast zwraca uwagę na aspekt współpracy.

Ostatni wątek zinterpretowałabym w ten sposób, że może być Ci w związku dobrze, ale jeszcze nie jesteś gotowa na konkretne deklaracje, a być może obawiasz się, że coś w związku postępuje za szybko.

Pozdrawiam i polecam Ci przeanalizowanie snu i symboli pod tym kątem, jakie mają dla Ciebie znaczenie i na uczuciach ze snu. Warto się zastanowić, czy sen nie odnosi się do jakiejś konkretnej sytuacji życiowej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...