Avalon Napisano 20 Stycznia 2011 Napisano 20 Stycznia 2011 Poproszę o aniołka na uczucia w tym roku Viola 14.4.1991
monika88 Napisano 22 Stycznia 2011 Napisano 22 Stycznia 2011 Lavis, co tam mówią aniołki na temat uczuć i pracy u mnie. No i jeszcze ogólna rada na życie... Dane na pw
Loraaw Napisano 23 Stycznia 2011 Napisano 23 Stycznia 2011 Hi Lavis;) Poproszę o aniołka na nadchodzący tydzień i na relacje z pewnym Panem... Emilka (20/12/1980)
lloret Napisano 24 Stycznia 2011 Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Lavis, prosze o Aniołki na rozterki w jeszcze jednej ważnej dla mnie sprawie - pozdrawiam Bożena.
lavis Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 ja tez chce poprosic o aniolki Rodzima-przyczyną obecnej sytuacji sa emocje łączące cię z jednym z członków twojej rodziny,które możemy pomóc ci zrozumieć i uzdrowić.Niech w twoim sercu Anioły i kojace błekitne światło otoczą te osobę,ciebie i całe doswiadczwnie.Przyjmuj dary,jakie ofiarujr ci ta sytuacja i poczuj,jak wypełnia cie spokój.
lavis Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Witam,ostatnio było u mnie w życiu dużo zamieszania dlatego proszę o wyciągniecie aniołka. pozdrawiam ania Poproś-poproś nas o pomoc w tej sytuacji,a my natychmiast zaczniemy działać w twoim imieniu.Podlegamy wielu prawom wszechświata,a jednym z nich jest zasada wolnej woli,która pozwala dokonywac ci własnych wyborów.Cierpliwie czekamy wiec na twoją prosbę(czyli popraś Anioły i daj pozwolenie im na działanie)
lavis Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Poproszę o aniołka na uczucia w tym roku Viola 14.4.1991 Radość-radość jest najwyższa energią.To magiczne poczucie,że wszystko jest mozliwe.Jej żródłem jest wdzięczność za dary,które niesie ze sobą kazdy moment.Przyciaga i tworzy obecne i przyszłe chwile na najwyzszym poziomie.
lavis Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Lavis, co tam mówią aniołki na temat uczuć i pracy u mnie. No i jeszcze ogólna rada na życie... Dane na pw Uczucia- Poproś-poproś nas o pomoc w tej sytuacji,a my natychmiast zaczniemy działać w twoim imieniu.Podlegamy wielu prawom wszechświata,a jednym z nich jest zasada wolnej woli,która pozwala dokonywac ci własnych wyborów.Cierpliwie czekamy wiec na twoją prosbę(czyli popraś Anioły i daj pozwolenie im na działanie) Praca-czkra serca-miłość jest najważniejsza.Serce to centrum twojego fizycznego Ja,ukierunkowane przede wszystkim na miłość.Jesteś bezpieczna otwierając swe serce,by kochac i być kochaną,bo jesteśmy przy tobie,chroniąc cię i prowadzac. Miej zaufANIE-KROCZENIE NA PRZÓD NIEKONIECZNIE WYMAGA WIARY W SIEBIE.WYSTARCZY WIARA W BOGA,JESLI WIESZ ZE DZIAŁA ON POPRZEZ CIEBIE I BEZUSTANIE CIE WSPIERA.JESLI ZAWAHASZ SIE-ZWRÓC SIE DO NAS,A MY DODAMY CI ODWAGI I WIARY.
lavis Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Hi Lavis;) Poproszę o aniołka na nadchodzący tydzień i na relacje z pewnym Panem...Emilka (20/12/1980) Rodzina-przyczyną obecnej sytuacji sa emocje łączące cię z jednym z członków twojej rodziny,które możemy pomóc ci zrozumieć i uzdrowić.Niech w twoim sercu Anioły i kojace błekitne światło otoczą te osobę,ciebie i całe doswiadczwnie.Przyjmuj dary,jakie ofiarujr ci ta sytuacja i poczuj,jak wypełnia cie spokój. relacje-Przedsiebiorca-samozatrudnienie jest zgodne zarówno z twoim usposobieniem jak i celem.Pracujac na własny rachunek ,możesz podazac za głosem intuicji i boskiego przewodnictwa.Współpracujemy z tobą i lojalnie stoimy u twojego boku,zapewniając ci sukces w każdej dziedzinie.
Veroniczka Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Poproszę na uczucia ogólnie , na ten tydzien
monika88 Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Uczucia- Poproś-poproś nas o pomoc w tej sytuacji,a my natychmiast zaczniemy działać w twoim imieniu.Podlegamy wielu prawom wszechświata,a jednym z nich jest zasada wolnej woli,która pozwala dokonywac ci własnych wyborów.Cierpliwie czekamy wiec na twoją prosbę(czyli popraś Anioły i daj pozwolenie im na działanie) Praca-czkra serca-miłość jest najważniejsza.Serce to centrum twojego fizycznego Ja,ukierunkowane przede wszystkim na miłość.Jesteś bezpieczna otwierając swe serce,by kochac i być kochaną,bo jesteśmy przy tobie,chroniąc cię i prowadzac. Miej zaufANIE-KROCZENIE NA PRZÓD NIEKONIECZNIE WYMAGA WIARY W SIEBIE.WYSTARCZY WIARA W BOGA,JESLI WIESZ ZE DZIAŁA ON POPRZEZ CIEBIE I BEZUSTANIE CIE WSPIERA.JESLI ZAWAHASZ SIE-ZWRÓC SIE DO NAS,A MY DODAMY CI ODWAGI I WIARY. Lavis, Twoje przesłania aniołków po prostu odbierają mi mowę!! Są niesamowite......
Loraaw Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Lavis, dziękuję przesłanie jak zawsze trafne;) pozdrawiam
Ancol Napisano 25 Stycznia 2011 Napisano 25 Stycznia 2011 Hej lavis, serdecznie poproszę o przesłanie anielskie w sprawie uczuć na miesiąc luty, jaką radę dają? którą drogą podążyć?? Serdecznie dziękuję, Ania
lavis Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 witaj lavis,prosze o aniołki na rozterki w jeszcze jednej ważnej dla mnie sprawie - pozdrawiam bożena. idealny termin-własnie natał dla ciebie idealny moment,zeby zaczac działać,poddajac sie natchnieniu.drzwi sa otwarte,wiec przejdz przez nie,a my bedziemy ci towarzyszyc.nie zwlekaj,bo masz juz wszystko,czego potrzebujesz,zeby odniesc sukces.wszystko i wszyscy sa po twojej stronie,wspierajac twój triumf.
lavis Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 proszę kolejny razkarolina 01.03.1990 dawanie i przyjmowanie-działanie całego wszechswiata opiera sie na cyklach podobnych do wdechów i wydechów.jesli ograniczysz sie do wydechów(dawanie) lub wdechów(przyjmowanie) wypadasz z rytmu wszechswiata.pamietaj zeby kazdy wdech w swoim zyciu zrównowazyc wydechem,a utrzymasz w ten sposób optymalny stan zdrowia i energii.
lavis Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Pulito idealny termin-własnie nastał dla ciebie idealny moment,zeby zaczac działać,poddajac sie natchnieniu.drzwi sa otwarte,wiec przejdz przez nie,a my bedziemy ci towarzyszyc.nie zwlekaj,bo masz juz wszystko,czego potrzebujesz,zeby odniesc sukces.wszystko i wszyscy sa po twojej stronie,wspierajac twój triumf.
lavis Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 ANCOL Dziecko-bardzo kochasz dzieci a one odwzajemniają twoją miłość.Wszystkie dzieci ,nie wyłączając twojego wewnetrznego dziecka,potrzebuja miłości,uczuc i uwagi.Mozemy oczyscic i otworzyc twoje serce,a takze zachecić cie do poswiecania wiecej czasu i energii dzieciom,które tego potrzebują.
boilerek Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 witam! czy mogę prosić o anielską radę na luty? z góry dziękuję i pozdrawiam karolina 11.11.1986
Gość Erza Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Lavis, poproszę aniołki na pracę i uczucia w lutym. Paulina 6.9.1986r z góry dziękuję :słonko:
Dorotik Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Ja również poproszę o przesłanie anielskie w sprawie uczuć i pracy na luty.Dorota 13.05.1977 Dziekuję z góry:)
Gość Lukrusia Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Ja równiez poproszę o przesłanie od Aniołka na ten rok -czego powinnam się nauczyć ?, nad czym popracować ? Karolina 14.09.1990 =33mistrz pozdrawiam cieplutko
Veroniczka Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 A i jeszcze proszę o aniołka na relację z pewnym panem.. B.
XenaGabi Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Witaj Lavis, Bardzo poproszę aniołki na pracę i uczucia i relacje z A. w lutym. pozdrawiam Joanna 07.07.1972
lavis Napisano 26 Stycznia 2011 Napisano 26 Stycznia 2011 Ja tez bym chciała Aniołka na pracę ,uczucia i relacje z ludzmi ,ktos mi wyciagnie?
sandra8859 Napisano 29 Stycznia 2011 Napisano 29 Stycznia 2011 Po proszę Aniołka na luty i marzec. Jakieś rady. Sandra 25.06.88
lavis Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 witam!czy mogę prosić o anielską radę na luty? z góry dziękuję i pozdrawiam karolina 11.11.1986 Przedsiebiorca-samozatrudnienie jest zgodne zarówno z twoim usposobieniem jak i celem.Pracujac na własny rachunek ,możesz podazac za głosem intuicji i boskiego przewodnictwa.Współpracujemy z tobą i lojalnie stoimy u twojego boku,zapewniając ci sukces w każdej dziedzinie.
lavis Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Lavis, poproszę aniołki na pracę i uczucia w lutym.Paulina 6.9.1986r z góry dziękuję :słonko: Amor-napeniamy twe serce i uczucia mioci,budzac w tobie miolosc do samego zycia.Zrodlem tego przebudzenia stala sie twoja decyzja,zeby otworzyc sie na milosc i cieszyc sie nia.Pozwol sobie na spontaniczna celebracje wszelkich przejawow milosci. Nie ma czym sie martwic-jestes bezpieczny,a wszystko znajduje sie pod kontrola boskiej opatrznosci i wszechobecnego porzadku.Dzieki myslom i uczuciom pelnym milosci sytuacja zostanie rozwiazana w najlepszy mozliwy sposob i bez wysilku.
Monique-Moon Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Można prosić aniołka na relacje z Panem M?? Z góry dziękuję:*:*
lavis Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Ja również poproszę o przesłanie anielskie w sprawie uczuć i pracy na luty.Dorota 13.05.1977Dziekuję z góry:) Akceptacja-spojrz na siebie i innych oczami aniolow z bezwarunkowa miloscia i akceptacja.W ten sposob inspirujesz i wyzwalasz w kazdym czlowieku jego najwyzszy potencjal. Dziecko-bardzo kochasz dzieci ,a one odwzajemniaja twoja milosc.Wszystkie dzieci nie wylaczajac twojego wewnetrznego dziecka,potrzebuja milosci,uczuc i uwagi.Mozemy oczyscic i otworzyc twoje serce,a takze zachecic cie do poswiecania wiecej czasu i energii dzieciom,ktore cie potrzebuja.
lavis Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Ja równiez poproszę o przesłanie od Aniołka na ten rok -czego powinnam się nauczyć ?, nad czym popracować ? Karolina 14.09.1990 =33mistrz pozdrawiam cieplutko Praca z energia-zycie bywa elektryzujace,poniewaz sama jego esencje stanowi energia.Twoje cialo to niezwykle pole energetyczne,na ktore milosc wywiera korzystny wplyw.Twe dlonie i serce sa goyowe,zeby przekazywac uzdrawiajaca energie twoim bliskim i klientom.
Gość Zadowolona80 Napisano 31 Stycznia 2011 Napisano 31 Stycznia 2011 Droga Lavis, czy ja również mogę poprosić o aniołka na luty w sprawie uczuć, czy nadal będzie samotność , czy pojawi się wreszcie miłość? i aniołka jeżeli chodzi o obecną pracę, o sytuację w niej, czy jakieś problemy będą?czy dam sobie radę ze wszystkim.gosia 21.01.1980. dziękuję
kiki.t Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Lavis, poproszę o Aniołka w sprawach zdrowia, zawodowych i uczuć też...
lavis Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Droga Lavis, czy ja również mogę poprosić o aniołka na luty w sprawie uczuć, czy nadal będzie samotność , czy pojawi się wreszcie miłość? i aniołka jeżeli chodzi o obecną pracę, o sytuację w niej, czy jakieś problemy będą?czy dam sobie radę ze wszystkim.gosia 21.01.1980. dziękuję Jak będziesz o sobie pisać "samotna"w loginie ,to tak będzie!login tez ma swoją wartosć energetyczną-pisz np.spełniona.(w ten sposób programujesz się)!No i proszę co wyszło na miłość...: Związak bratnich dusz-własnie czeka na ciebie nowy romans,który ma podłoże duchowe.Lecz nie obawiaj się i nie staraj sie na siłe, bo możesz opóznic rezultaty.Niebo troszczy sie o ciebie i twojego partnera! Praca-Miej odwazne marzenia -odrzuć niskie mysli na swój temat.Zobacz siebie odnoszącego sukces(czyli uwierz w siebie,bo to potrafisz)
Veroniczka Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Lavis ominęłaś mnie... A i jeszcze proszę o aniołka na relację z pewnym panem.. B.
Monique-Moon Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 i mnie;) Można prosić aniołka na relacje z Panem M?? Z góry dziękuję:*:*
Gość Zadowolona80 Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 Dziękuję Ci bardzo za pozytywną wróżbę....)pozdrawiam serdecznie Gosia
brydziu Napisano 2 Lutego 2011 Napisano 2 Lutego 2011 ja tez poproszę o aniołki na luty, co mówią w kwestii finansów i ogólnie?
lavis Napisano 3 Lutego 2011 Napisano 3 Lutego 2011 Lavis ominęłaś mnie... Pulito idealny termin-własnie nastał dla ciebie idealny moment,zeby zaczac działać,poddajac sie natchnieniu.drzwi sa otwarte,wiec przejdz przez nie,a my bedziemy ci towarzyszyc.nie zwlekaj,bo masz juz wszystko,czego potrzebujesz,zeby odniesc sukces.wszystko i wszyscy sa po twojej stronie,wspierajac twój triumf. nie pominelam ciebie,było na 112str
lavis Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Po proszę Aniołka na luty i marzec. Jakieś rady. Sandra 25.06.88 Luty-błogosławiona zmiana-wazna zyciowa zmiana oprzynosi ci błogosławienstwo.Afirmuj;otwieram sie na zmianę z boskiej inspiracji i pozostaje skupiona w oku huraganu,gdy zmiany dokonuja sie wokół mnie i we mnie.Wszystkie zmiany sa dla mojego najwyzszego dobra.Wiem ze miłość jest stała i zawsze troszczy o mnie i o moich ukochanych-niewazne jakie wydaja sie byc zewnetrzne sytuacje" marzec-do startu gotowy ruszaj-teraz jest doskonały czas na skok i złapanie pragnienia twego serca.
lavis Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Lavis, poproszę o Aniołka w sprawach zdrowia, zawodowych i uczuć też... Zdrowie-czas zabawy-delfiny znaja wage zabawy,bo radość kreuje cuda i manifestacje. sprawy zawodowe-Pozytywna energia-otaczaj sie pozytywnymi ledzmi i sytuacjami,a unikaj negatywności uczucia-czas ruszyc na przód-to czas,by pozwolic odejść temu,co stare i niepotrzebne,aby moglo nadejść nowe.
lavis Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 i mnie;)Można prosić aniołka na relacje z Panem M?? Z góry dziękuję:*:* Miej odwazne marzenia-odrzuc niskie myśli na swój temat.Zobacz siebie odnoszacego sukces.zapisz sobie listę lęków ,a następnie "utop" je w misce wody.Weż oczyszczający prysznic.Woda przypieczetuje twój nowy sposób widzenia siebie.
lavis Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 ja tez poproszę o aniołki na luty, co mówią w kwestii finansów i ogólnie? luty-wyznacz sobie wyzsze cele-podwyzszaj swoje standarty i oczekuj dla siebie wiecej.Nie spoczywaj!Zadowalasz się czyms mniejszym niz marzysz i znacznie mniejszym niz na to zasługujesz.Nie musisz iść na kompromis!Marz i pros o pomoc Niebo,jestes na to gotowy. Finanse-wypowiedz zyczenie.To magiczny moment.Wypowiedz zyczenie i ciesz sie jego manifestacją!
lavis Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Poproszę o aniołka dla syna Patryka,dziękuję. Tak -twoja intuicja ma rację.Podejmij odpowiednie działanie.Jestes całkowicie pewny swojego nastepnego ruchu i wycagnołes tę karę jako dodatkowe potwierdzenie,które zdopinguje cie do działania.Nie lekaj się ,poniewaz możesz zahamowac działania które wprowadzą zzyciowe zmiany.Niebo chce,abys wiedział,że zatroszczono sie o wszystkie szczegóły.Jestes wspierany 1
addiction Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 bardzo proszę o aniołka na miesiąc luty . chodzi o pracę i uczucia . Klaudia 10.12.1991r dziękuję
sandra8859 Napisano 4 Lutego 2011 Napisano 4 Lutego 2011 Wiem ze miłość jest stała i zawsze troszczy o mnie i o moich ukochanych-niewazne jakie wydaja sie byc zewnetrzne sytuacje" Hmmm ciekawe jak to zinterpretować... Dziękuje bardzo Lavis:)
lavis Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 Hmmm ciekawe jak to zinterpretować...Dziękuje bardzo Lavis:) zawsze jesteś przez kogos kochana nawet gdy wydaje ci się inaczej.
lavis Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 bardzo proszę o aniołka na miesiąc luty . chodzi o pracę i uczucia . Klaudia 10.12.1991r dziękuję Praca -tak .twoja intuicja ma rację .Podejmij odpowiednie działanie.Jestes całkowicie pewna swojego następnego ruchu i wyciagnełas te kartę jako dodatkowe potwierdzenie,które zdopinguje cie do dzialania.Ta karta potwierdza,że twoja intuicja jest bezbłędna i możesz jej całkowicie zaufac. Umocnienie-jesteś silniejsza niż ci się wydaje.To dla ciebie bezpieczne,aby być silną.Umocnienie oznacza ,że juz nie chcesz widzieć siebie jako ofiarę.Uwolnij się od poczucia winy z uszanowaniem innych ludzi,przeszłych okoliczności czy obecnych wydarzen.Afirmuj'bycie silnym jest dla mnie bezpieczne!Przejmuję daną mi przez Boga moc,aby używac jej w słuzbie ,światła i miłości"
Veroniczka Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 poproszę aniołka na ten tydzień jeśli chodzi o uczucia i samopoczuciee
sandra8859 Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 zawsze jesteś przez kogos kochana nawet gdy wydaje ci się inaczej. No właśnie zastanawiałam czy tyczy się to jakiegoś mężczyzny/partnera czy też ogółu np rodziny:) Dzięki
Satrahuart Napisano 8 Lutego 2011 Napisano 8 Lutego 2011 Proszę o wyciągnięcie aniołków na obecną sytuację. Czy znajdę pracę, czy przyjmą mnie do szkoły. 04.12.1992
lavis Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 poproszę aniołka na ten tydzień jeśli chodzi o uczucia i samopoczuciee AKCEPTACJA-Archanioł Rafael chce pomóc uspokoic niepewna sytuację.Akceptacja nie oznacza,że godzisz sie z zaistniałą sytuacją lub pragniesz danego obrotu spraw.Oznacza ,że wyrazasz gotowość do pogodzenia się z tym.Pogódz sie z tym-to coś w rodzaju "płyniecia z pradem rzeki"i ufaj ,że wszystko potoczy się,dokładnie tak jak powinno.Nie czas na opór czy wymuszanie czegokolwiek.Powierz ,oddaj cała sytuację Aniołom. Samopoczucie -Boska interwencja-Aniołypracuja nad twoim problemem i chca dokonac cudu,o który prosisz.Jesli dobrze poszukasz odnajdziesz błogosławienstwo w kazdej sytuacji.
lavis Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Proszę o wyciągnięcie aniołków na obecną sytuację. Czy znajdę pracę, czy przyjmą mnie do szkoły. 04.12.1992 Wewnetrzny autorytet-wykorzystaj swoja moc i autorytet.Aniołowie widzą ,że czesto oddajesz innym swoją siłę i nie zwracasz uwagi na własne uczucia.Czas podjąc samodzielne decyzje ,stanąc na swoim i powiedziec głosno prawdę!Musisz wybrac drogę na którą kieruje cię własny wewnętrzny głos.Znasz juz najlepsze wyjście,nawet jesli się wiąze ona z kontaktami z ludzmi o oniesmielającym autorytecie.Koniec konców,beda oni darzyć cię o wiele wiekszym szacunkiem za podjecie samodzielnych decyzjji.
iwinia Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 witam, proszę o wyciągnięcie aniołków na moje nowe przedsięwzięcie.iwona 27-04-67. Pozdrawiam i dziękuję
Gość Rokka Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) Poproszę o Aniołka na ten miesiąc Edytowane 10 Lutego 2011 przez Rokka
lavis Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 witam, proszę o wyciągnięcie aniołków na moje nowe przedsięwzięcie.iwona 27-04-67. Pozdrawiam i dziękuję Smiech jest najlepszym lekarstwem-Archaniol Rafal chce ci przypomnieć,ze obawy i stres nikomu w niczym nie pomogły.Za to smiech i modlitwa maja własciwosci lecznicze.Archaniol wie ,ze smiech w obecnej sytuacji,nie przyjdzie ci łatwo,ale to zawsze pomaga. Pozytywna energia-otaczaj sie pozytywnymi ludzmi i sytuacjami,a unikaj negatywności,zrób diete negatywności czyli unikaj dołujacych filmów,nie słuchaj programów niosacych negatywne przekazy.Unikaj negatywnych rozmów ze sobą lub innymi.wprowadz u siebie Feng shui.Dieta ta usunie u ciebie blokady które hamują twój rozwój. Czyli nie bój sie i myśl pozytywnie a wszystko sie uda!
lavis Napisano 10 Lutego 2011 Napisano 10 Lutego 2011 Poproszę o Aniołka na ten miesiąc Czekaj-nie spiesz sie teraz z działaniem.Czekaj na stosowna chwilę,aby uzyskac lepsze rezultaty.
Calineczka1204 Napisano 11 Lutego 2011 Napisano 11 Lutego 2011 Witam.Ja poprosze o Aniolka na ten miesiac na prace.Iza 12.04.85 Pozdrawiam
boilerek Napisano 11 Lutego 2011 Napisano 11 Lutego 2011 witam! wyjeżdżam 13.02-2.03, bardzo proszę o aniołka na ten czas karolina 11.11.1986 z góry dzienx i pozdrawiam
lloret Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Witaj Lavis, duża prośba, co radzą aniołki w mojej relacji z G? Jak go widzą? Jak widzą jego osobowośc, życie, zamiary... Pozdrawiam.B.
justynka933 Napisano 12 Lutego 2011 Napisano 12 Lutego 2011 Witam Poprosiłabym aniołka na najblizszy czas, na uczucia. Pozdrawiam i podziwiam za pomoc forumowiczom
lavis Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Witam.Ja poprosze o Aniolka na ten miesiac na prace.Iza 12.04.85 Pozdrawiam Ojcowskie uzdrowienie-twoja osobista moc wzrosnie,gdy oddasz Niebu wszelkie sprawy zwiazane z twoim ojcem(gniew ,zal .lek ) Otwrz sie na przyjmowanie-pozwól innym zatroszczyc się o ciebie z milością.Przyjmuj bez poczucia winy czy przepraszania.
lavis Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 witam!wyjeżdżam 13.02-2.03, bardzo proszę o aniołka na ten czas karolina 11.11.1986 z góry dzienx i pozdrawiam Uzdrawiajace serce-jestes pot e znym uzdrowicielem !kontynuuj te pracę!oczyśc sie (oczyszczenie swojej diety i mysli)aby móc przejść na wyzszy poziom ,czestotliwość wibracji uzdrawiajacej energii.Otwierajac sie na nastepny poziom,zauważysz zmianę w ludziach i sytuacjach.Jesli chcesz pogłebienia swojej edukacji,pracy w centrum uzdrawiania lub zwiekszenia swoich zarobków,po prostu proś....i otwórz sie na otrzymywanie.
lavis Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Witaj Lavis,duża prośba, co radzą aniołki w mojej relacji z G? Jak go widzą? Jak widzą jego osobowośc, życie, zamiary... Pozdrawiam.B. Zwróć uwagę-zauwazaj powtarzajace sie znaki i wewnętrzne prowadzenie,bo to może przynieść cenna informację;Zauwazaj rozmowy,które przypadkiem usłyszałas,uwagi wypowiedziane do ciebie przez innych i wewnetrzne uczucia czy myśli.Zawsze jak słyszysz lub czujesz coś wiecej niz trzy razy,szczególnie w krótkim okresie czasu to informacja warta twojej uwagi.Te znaki równiez daja ci informację zwrotną na temat twojego obecnego systemu przekonan,poniewaz twoje mysli przyciagają lustrzane doswiadczenia.Wykorzystaj te znaki zby uzdrowic swoje przekonania,które sa dla ciebie niekorzystne. Osobowość-prace na własny rachunek-jesteś urodzonym przedsiebiorcą,a twój biznes jest otoczony magicznymi okazjami. Zamiary-czekaj-nie spiesz sie teraz z działaniem.Czekaj na stosowna chwile,aby uzyskac lepsze rezultaty.
lavis Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Witam Poprosiłabym aniołka na najblizszy czas, na uczucia. Pozdrawiam i podziwiam za pomoc forumowiczom Wewnetrzny autorytet-wykorzystaj swoja moc i swój autorytet.Aniołowie zwracaja ci uwagę na to,że czesto oddajesz swoją siłe innym i nie zwracasz uwagi na swoje uczucia.Czas podjąc samodzielne decyzje , stanąc na swoim i powiedziec głośna prawdę!Musisz wybrac drogę na krórą kieruje cię własny wewnetrzny głos.Znasz juz najlepsze wyjscie nawet jesli ono wiąze sie z kontaktami z ludzmi o oniesmielajacym autorytecie.Koniec konców ,beda oni darzyc cie o wiele wiekszym szacunkiem za podjecie samodzielnych decyzji.Dziekuje
monika88 Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Witaj Lavis, sprawdź mi co aniołki mówią o najbliższym miesiącu w pracy i uczuciach? Pozdrawiam serdecznie
Gość carolinew86 Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Prosze o aniołka dla mnie Karolina 2 9 1986
XenaGabi Napisano 13 Lutego 2011 Napisano 13 Lutego 2011 Witaj Lavis Czy jest jeszcze szansa na Aniołka ? (pominełaś mnie Bardzo poproszę aniołka na pracę i uczucia i relacje z A. w lutym. pozdrawiam Joanna 07.07.1972
lavis Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Witaj Lavis, sprawdź mi co aniołki mówią o najbliższym miesiącu w pracy i uczuciach? Pozdrawiam serdecznie Praca-podtrzymuj swój optymizm-nadchodzi spełnienie twoich marzen ,nie poddawaj się tuż przed wydarzeniem się cudu. Uczucia czas -zabawy-delfiny znaja wage zabawy,bo radośc kreuje cuda i manifestacje.Wiecej radości i luzu bo własnie wtedy otwierasz swoje serce na dary od Nieba-uwierz w to! 1
lavis Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Prosze o aniołka dla mnie Karolina 2 9 1986 Zwróć uwagę-zauwazaj powtarzajace sie znaki i wewnętrzne prowadzenie,bo to może przynieść cenna informację;Zauwazaj rozmowy,które przypadkiem usłyszałas,uwagi wypowiedziane do ciebie przez innych i wewnetrzne uczucia czy myśli.Zawsze jak słyszysz lub czujesz coś wiecej niz trzy razy,szczególnie w krótkim okresie czasu to informacja warta twojej uwagi.Te znaki równiez daja ci informację zwrotną na temat twojego obecnego systemu przekonan,poniewaz twoje mysli przyciagają lustrzane doswiadczenia.Wykorzystaj te znaki zby uzdrowic swoje przekonania,które sa dla ciebie niekorzystne.
lavis Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Witaj Lavis Czy jest jeszcze szansa na Aniołka ? (pominełaś mnie Bardzo poproszę aniołka na pracę i uczucia i relacje z A. w lutym. pozdrawiam Joanna 07.07.1972 Praca-pozytywna energia -otaczaj sie pozytywnymi ludzmi i sytuacjami,a unikaj negatywności.Zrób sobie oczyszczenie poprzez diete jak i równiez oczyśc swoje myśli :nie ogladaj programów które niosa negatywne informacje,wyrzuc lub oddaj rzeczy które juz nie sa ci potrzebne.W ten sposób robisz miejsce na coś nowego ,dobrego dla ciebie .Takie oczyśzyczenie spowoduje usuniecie twoich ukrytych blokad ,a co za tym idzie...spelnienie marzen. Uczucia -uzdrawiajace serce-jestes poteznym uzdrowicielem!Kontynuuj tę wspaniałą pracę! Pan A-zwiazek bratnich dusz-własnie czeka na ciebie nowy romans(p.A)który ma podłoze duchowe.Własnie teraz w sposób naturalny płynie do ciebie to partnerstwo.
Agnieszka M Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Witaj Lavis też poproszę o Aniolka na najbliższe miesiące na pracę i uczucia pozdrawiam Agnieszka 05.12.1984
lavis Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Witaj Lavis też poproszę o Aniolka na najbliższe miesiące na pracę i uczucia pozdrawiam Agnieszka 05.12.1984 Praca -matczyne uzdrowienie-gdy uzdrawiaja sie twoje uczucia dotyczace matki,twoje pragnienia manifestuja sie szybciej i dokładniej.Oddaj cała sytuację Niebu(nawet jak ne wiesz o co chodzi powiedz uzdrawiam wszystkie sprawy zwiazane z moja matka")Miej wole wybaczenia i uwolnienia swoich starych spraw zwiazanych z twoja matka lub inna kobieta,kimś kto dla ciebie jest jak matka. Uczucia-Ułatw sobie życie-usun bałagan ze swego domu i zycia zawodowego,aby zrównowazyc strumien działania. 1
monika88 Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Praca-podtrzymuj swój optymizm-nadchodzi spełnienie twoich marzen ,nie poddawaj się tuż przed wydarzeniem się cudu. Uczucia czas -zabawy-delfiny znaja wage zabawy,bo radośc kreuje cuda i manifestacje.Wiecej radości i luzu bo własnie wtedy otwierasz swoje serce na dary od Nieba-uwierz w to! Dzisiaj prawie się poddałam, nie mam już siły na nic!! a Ty tak optymistycznie piszesz...... Dzięki
Rise_Ona Napisano 14 Lutego 2011 Napisano 14 Lutego 2011 Witam! Bardzo proszę również o Aniołka dla mnie na najbliższe miesiące na pracę i uczucia. Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję. Karolina 6.05.1986
lavis Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 Witam! Bardzo proszę również o Aniołka dla mnie na najbliższe miesiące na pracę i uczucia.Pozdrawiam i z góry serdecznie dziękuję. Karolina 6.05.1986 Praca-badz ze soba szczery-spójrz w głab swojego serca,a dowiesz się, jaka naprawdę jest ta sytuacja.Możesz bezpiecznie przyjmować prawdę,bo wesprzemy cię i poprowadzimy przez niezbedne zmiany.Możesz na nas liczyc-otoczymy cie opieka,uzywajac odwagi i siły.Skup całą uwage na swoich pragnieniach.a przybeda do ciebie na skrzydłach Aniołów. Uczucia-Przedsiębiorca-samozatrudnienie jest zgodne zarówno z twoim usposobieniem,jak i celem.Pracujac na własny rachunek,mozesz podazac za głosem intuicji i boskiego przewodnictwa.Współpracujemy z tobą i lijalnie stoimy u twego boku,zapewniajac ci sukces w kazdej dziedzinie(wez sprawy w swoje rece)
Guest Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 Kochana Lavis! Czy moge znow poprosic o Aniolka? Na prace i uczucia Z gory serdecznie dziekuje i goraco pozdrawiam!
Rise_Ona Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 Praca-badz ze soba szczery-spójrz w głab swojego serca,a dowiesz się, jaka naprawdę jest ta sytuacja.Możesz bezpiecznie przyjmować prawdę,bo wesprzemy cię i poprowadzimy przez niezbedne zmiany.Możesz na nas liczyc-otoczymy cie opieka,uzywajac odwagi i siły.Skup całą uwage na swoich pragnieniach.a przybeda do ciebie na skrzydłach Aniołów.Uczucia-Przedsiębiorca-samozatrudnienie jest zgodne zarówno z twoim usposobieniem,jak i celem.Pracujac na własny rachunek,mozesz podazac za głosem intuicji i boskiego przewodnictwa.Współpracujemy z tobą i lijalnie stoimy u twego boku,zapewniajac ci sukces w kazdej dziedzinie(wez sprawy w swoje rece) Bardzo Ci dziękuję za Aniołki dla mnie! Jesteś wielka, świetnie do Ciebie Aniołki przemawiają. To co napisałaś doskonale pasuje do mojej sytuacji i przyznam szczerze, że dodałaś mi dzisiaj sporo otuchy - za co jestem Ci naprawdę wdzięczna! Proszę Cię również w imieniu mojej mamy o Aniołki dla niej na najbliższe miesiące na rodzinę i pracę (Iwona 25.07.1062) oraz dla mojej siostry o Aniołka na uczucia (Joanna 13.12.1989). Pozdrawiam serdecznie!
lloret Napisano 16 Lutego 2011 Napisano 16 Lutego 2011 Zwróć uwagę-zauwazaj powtarzajace sie znaki i wewnętrzne prowadzenie,bo to może przynieść cenna informację;Zauwazaj rozmowy,które przypadkiem usłyszałas,uwagi wypowiedziane do ciebie przez innych i wewnetrzne uczucia czy myśli.Zawsze jak słyszysz lub czujesz coś wiecej niz trzy razy,szczególnie w krótkim okresie czasu to informacja warta twojej uwagi.Te znaki równiez daja ci informację zwrotną na temat twojego obecnego systemu przekonan,poniewaz twoje mysli przyciagają lustrzane doswiadczenia.Wykorzystaj te znaki zby uzdrowic swoje przekonania,które sa dla ciebie niekorzystne. Osobowość-prace na własny rachunek-jesteś urodzonym przedsiebiorcą,a twój biznes jest otoczony magicznymi okazjami. Zamiary-czekaj-nie spiesz sie teraz z działaniem.Czekaj na stosowna chwile,aby uzyskac lepsze rezultaty. Witaj Lavis, dziękuję, aniołki mówią wiele.. musze to rozłożyc na czynniki pierwsze..szczególnie jeśli chodzi o relację... Pozdrawiam B.
Loraaw Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Droga Lavis;) proszę o przesłanie aniołków na najblizszy weekend oraz na relację z Panem bliskim mojemu sercu a z którym obecnie nie mam kontaktu;) pozdr cieplutko;))
lavis Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Witaj Lavis,dziękuję, aniołki mówią wiele.. musze to rozłożyc na czynniki pierwsze..szczególnie jeśli chodzi o relację... Pozdrawiam B. Moze chodzi o to abys z tym panem troszke inaczej postepowała niz z innymi...-druga kartą która wyciagnełam na relacje to-oczyszczaj i odtruwaj-poradz sobie ze stresem,złagodz wszelki zal po porzuceniu dawnych sciezek.Przekaz nam swoje troski,zmartwienia i obawy,a poczujesz cudowna łaske przenikajaca twe czyste ciało" 1
mysz888 Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Witam, zakochałam sie, ale to nic nowego, każdy sie zako****e..., ale ja zakochałam sie bez wzajemności - i to zdarza sie często...może Anioły wskażą mi droge co robic dalej, miec nadzię, że on wróci, czy czekac na innego, który pomoże zapomnieć...,choć to bardzo mało prawdopodobne... Iza 23.06.1972; on Michał 19.06.1978
lavis Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Kochana Lavis! Czy moge znow poprosic o Aniolka? Na prace i uczucia Z gory serdecznie dziekuje i goraco pozdrawiam! Praca -nowy partner-żadne spotkanie nie jest przypadkowe.Zaaranzowane przez Boga,wprawia w ruch ciag zdarzen,których celem jest ziszczenie sie twoich modlitw.Zwracaj baczna uwage na nowych ludzi,których zsyłamy w twoje życie.Rozpoznasz ich, bo wydaja sie ci znajomi,przynoszą otuche i poczucie bezpieczenstwa. Uczucia- Zwróć uwagę-zauwazaj powtarzajace sie znaki i wewnętrzne prowadzenie,bo to może przynieść cenna informację;Zauwazaj rozmowy,które przypadkiem usłyszałas,uwagi wypowiedziane do ciebie przez innych i wewnetrzne uczucia czy myśli.Zawsze jak słyszysz lub czujesz coś wiecej niz trzy razy,szczególnie w krótkim okresie czasu to informacja warta twojej uwagi.Te znaki równiez daja ci informację zwrotną na temat twojego obecnego systemu przekonan,poniewaz twoje mysli przyciagają lustrzane doswiadczenia.Wykorzystaj te znaki zby uzdrowic swoje przekonania,które sa dla ciebie niekorzystne. (czyli popracujnad myslami -system przekonan,najłatwiej po przez afirmacje) Równiez goraco pozdrawiam 1
lavis Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Bardzo Ci dziękuję za Aniołki dla mnie! Jesteś wielka, świetnie do Ciebie Aniołki przemawiają. To co napisałaś doskonale pasuje do mojej sytuacji i przyznam szczerze, że dodałaś mi dzisiaj sporo otuchy - za co jestem Ci naprawdę wdzięczna!Proszę Cię również w imieniu mojej mamy o Aniołki dla niej na najbliższe miesiące na rodzinę i pracę (Iwona 25.07.1062) oraz dla mojej siostry o Aniołka na uczucia (Joanna 13.12.1989). Pozdrawiam serdecznie! MAMA: Swieze powietrze-twoje ciało potrzebuje odpoczynku na swierzym powietrzu wsród drzew,roslin ,kwiatów i trawy.Wybierz się jak najszybciej na łono natury.Odsun zasłony,otwórz okna i wpóść do domu swierze powietrze.Za długo siedzisz w domu ,wiec twoje ciało i dusza potrzebuja tlenu.Wnies troche swierzego powietrza w zastała sytuacje lub w zwiazek. Praca-Idz na przód-twoje modlitwy zostaly wysluchane,a pozytywne oczekiwania spelnione.Zajmujemy sie ta sytuacja razem z tobą od samego poczatku,nieustannie strzegac ciebie i wszystkie zaangazowane w nia osoby.Krocz dalej swoja sciezką,bo zaprowadzi cie ona naprawde daleko. Siostra-radość -radość jest najwyzsza energią.To magiczne poczucie,ze wszystko jest mozliwe.Jej zródłem jest wdzięcznośc za dary,które niesie ze soba kazdy moment.Przyciąga i tworzy obecne i przyszłe chwile na najwyzszym poziomie.(optymizm jest zródłem twojej mocy)
lavis Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Droga Lavis;) proszę o przesłanie aniołków na najblizszy weekend oraz na relację z Panem bliskim mojemu sercu a z którym obecnie nie mam kontaktu;) pozdr cieplutko;)) Weekend-Swieze powietrze-twoje ciało potrzebuje odpoczynku na swierzym powietrzu wsród drzew,roslin ,kwiatów i trawy.Wybierz się jak najszybciej na łono natury.Odsun zasłony,otwórz okna i wpóść do domu swierze powietrze.Za długo siedzisz w domu ,wiec twoje ciało i dusza potrzebuja tlenu.Wnies troche swierzego powietrza w zastała sytuacje lub w zwiazek. Relacje z panem-Asertywność-tę sytuację mozna uzdrowic łagodnie i z miłością,tak jak prosiłaś,jednak wymaga ona równiez twojej siły i prawdomówności w relacjach z innymi jej uczestnikami.Szczerze przedstaw swój punkt widzenia,a my wesprzemy cię i natchniemy twe slowa siłą
lavis Napisano 17 Lutego 2011 Napisano 17 Lutego 2011 Witam, zakochałam sie, ale to nic nowego, każdy sie zako****e..., ale ja zakochałam sie bez wzajemności - i to zdarza sie często...może Anioły wskażą mi droge co robic dalej, miec nadzię, że on wróci, czy czekac na innego, który pomoże zapomnieć...,choć to bardzo mało prawdopodobne... Iza 23.06.1972; on Michał 19.06.1978 Zabawa-ukochany,nastał czas,by na chwile odłozyc prace na bok.Nie martw się,dopilnujemy,żeby wszystke twoje zobowiazania zostały wypełnione.Zabawa wesołość i smiech dodaja ci wigoru,wiec wrócisz do pracy ze swierzym spojrzeniem i wzmozona energią.
mysz888 Napisano 18 Lutego 2011 Napisano 18 Lutego 2011 Zabawa-ukochany,nastał czas,by na chwile odłozyc prace na bok.Nie martw się,dopilnujemy,żeby wszystke twoje zobowiazania zostały wypełnione.Zabawa wesołość i smiech dodaja ci wigoru,wiec wrócisz do pracy ze swierzym spojrzeniem i wzmozona energią. ....w następną sobotę idę na bal... anioły każą sie bawic to sie trzeba zabawić... dziękuję lavis
Gość Rokka Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Poproszę o aniołka/i na moje obecne plany Może jakieś rady?
Dorotik Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Droga Lavis bardzo proszę o Aniołki na relacje z mężem i pracę.Pozdrawiam cieplutko:)
justynka933 Napisano 19 Lutego 2011 Napisano 19 Lutego 2011 Droga Lavis, już raz mi pomogłaś i mam nadzieję, że teraz również Mogłabym prosić o Aniołki na uczucia? Pozdrawiam Cię gorąco Justyna, 10.01.1993
lavis Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Poproszę o aniołka/i na moje obecne plany Może jakieś rady? Szczęscie w nieszczesciu-to co wydaje ci się problemem w rzeczywistości jest odpowiedzia na twoje modlitwy.Zrozumiesz przyczynę swojej obecnej sytuacji,gdy wszystko sie wyjasni.Ufaj w moc niebianskiej ochrony i nieskonczonej mądrości,a twoje modlitwy zpostana wysłuchane.Cos co zostało utracone musiało odejść i zrobic miejsce czemus lepszemu.Nie bój się ,idz za głosem wewnetrznym.Ufaj!
lavis Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Droga Lavis bardzo proszę o Aniołki na relacje z mężem i pracę.Pozdrawiam cieplutko:) Na mężą-czakra serca-miłość jest najważniejsza.Serce to centrum twojego fizycznego Ja,ukierunkowane przede wszystkim na miłość.Jesteś bezpieczna otwierając twe serce,by kochać i byc kochaną,bo jestesmy przy tobie,chroniąc cie i prowadząc.Czakre serca możesz otworzyc prosząc Anioły o uzdrowienie,zesłanie uzdrawiajacej energii,noś rózowy kwarc.,odbądz szczera rozmowe. Praca-miej zaufanie-kroczenie na przód niekoniecznie wymaga wiary w siebie.Wystarczy wiara w Boga,jesli wiesz ,że dział on przez ciebie i bezustannie cię wspiera.Jeśli zawahasz się-zwróc sie do nas, a my dodamy ci odwagi i wiary.Anioły mówią ci "możesz to zrobić!"
lavis Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Droga Lavis, już raz mi pomogłaś i mam nadzieję, że teraz również Mogłabym prosić o Aniołki na uczucia? Pozdrawiam Cię gorąco Justyna, 10.01.1993 Rodzina-przyczyną obecnej sytuacji są relacje łączace cie z jednym z członków rodziny,które mozemy ci pomóc zrozumieć i uzdrowić.Niech w twoich myslach i sercu anioły i kojace białe swiatło otocza tę osobę,ciebie i całe doswiadczenie.Przyjmuj dary jakie oferuje ci ta sytuacja i poczuj,jak wypełnia cie spokój.Czas zmierzyć sie z dawnymi uczuciami aby je oczyscić i pozbyc sie ich.Uwolnij się od niechcianego schematu,wybaczając członkowi lub członkom rodziny(jak i sobie)
Dorotik Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Dziękuję ślicznie droga Lavis i pozdrawiam cieplutko:)
drapienik Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Moglabyś mi pomóc? Nigdy nie miałam do czynienia z Aniołami...a może powinnam:) Czy i kiedy spotkam tego właściwego czlowieka Dominika 3 02 1981. Pozdrawiam.
Gość Rokka Napisano 20 Lutego 2011 Napisano 20 Lutego 2011 Szczęscie w nieszczesciu-to co wydaje ci się problemem w rzeczywistości jest odpowiedzia na twoje modlitwy.Zrozumiesz przyczynę swojej obecnej sytuacji,gdy wszystko sie wyjasni.Ufaj w moc niebianskiej ochrony i nieskonczonej mądrości,a twoje modlitwy zpostana wysłuchane.Cos co zostało utracone musiało odejść i zrobic miejsce czemus lepszemu.Nie bój się ,idz za głosem wewnetrznym.Ufaj! choroba, ile tu prawdy dzięki
Rekomendowane odpowiedzi