Skocz do zawartości

czy moze ktos wyciagnac dla mnie aniolki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moglabyś mi pomóc?

Nigdy nie miałam do czynienia z Aniołami...a może powinnam:)

Czy i kiedy spotkam tego właściwego czlowieka Dominika 3 02 1981.

Pozdrawiam.

Tu sa tylko przesłania Anielskie ,podpowiedzi np.jak postapic co wyczyscić aby był lepiej,Dla ciebie podpowiedz Aniołów to;

Rodzina-przyczyną obecnej sytuacji są relacje łączace cie z jednym z członków rodziny,które mozemy ci pomóc zrozumieć i uzdrowić.Niech w twoich myslach i sercu anioły i kojace białe swiatło otocza tę osobę,ciebie i całe doswiadczenie.Przyjmuj dary jakie oferuje ci ta sytuacja i poczuj,jak wypełnia cie spokój.Czas zmierzyć sie z dawnymi uczuciami aby je oczyscić i pozbyc sie ich.Uwolnij się od niechcianego schematu,wybaczając członkowi lub członkom rodziny(jak i sobie) Czyli mozesz zastanowic sie nad tym czy przypadkiem nie powielasz jakis schematów ,zachowan które wystepowały w twojej rodzinie...?

Napisano
Tu sa tylko przesłania Anielskie ,podpowiedzi np.jak postapic co wyczyscić aby był lepiej,Dla ciebie podpowiedz Aniołów to;

Rodzina-przyczyną obecnej sytuacji są relacje łączace cie z jednym z członków rodziny,które mozemy ci pomóc zrozumieć i uzdrowić.Niech w twoich myslach i sercu anioły i kojace białe swiatło otocza tę osobę,ciebie i całe doswiadczenie.Przyjmuj dary jakie oferuje ci ta sytuacja i poczuj,jak wypełnia cie spokój.Czas zmierzyć sie z dawnymi uczuciami aby je oczyscić i pozbyc sie ich.Uwolnij się od niechcianego schematu,wybaczając członkowi lub członkom rodziny(jak i sobie) Czyli mozesz zastanowic sie nad tym czy przypadkiem nie powielasz jakis schematów ,zachowan które wystepowały w twojej rodzinie...?

wow! jestem w szoku- tak, zupelnie o tym nie pomyślalam.

Napisano

Lavis;) poproszę o przesłanie aniołków na marzec, w szczególności na moje problemy finansowe, sferę uczuciową i moje relacje z córcią(ostatnio nie mam cierpliwości do niej). Pozdr cieplutko:)

Napisano
Lavis;) poproszę o przesłanie aniołków na marzec, w szczególności na moje problemy finansowe, sferę uczuciową i moje relacje z córcią(ostatnio nie mam cierpliwości do niej). Pozdr cieplutko:)

Problemy finansowe-przewodnictwo godne zaufania-w odpowiedzi na swoje modlitwy otrzymałes wspaniały pomysł.Mozesz mu zaufac i bezpiecznie go realizowac,wiedzac,ze jestesmy u twego boku przez cały czas.Pros o jego wsparcie i bądz gotowy na jego przyjecie zawsze i wszedzie tam,gdzie będzie ci potrzebne.Wierz w swoje pomysły!Masz wszystko czego potrzebujesz, zeby odnieść sukces .Możesz bezpiecznie dokonywac zmian i iść naprzód ,wszystko sie samo ułozy.

Uczucia-Radość-radość jest najwyższą energią.To magiczne poczucie,że wszystko jest mozliwe.jej żródłem jest wdzieczność za dary,które niesie ze soba kazdy moment.Przyciaga i tworzy obecne i przyszłe chwile na najwyzszym poziomie.Pros Anioły ,żeby powiedziały ci co mozesz zmienic ,aby wprowadzic wiecej radości w twoje i innych życie.

Córka-Swieze powietrze-wnies trochę swiezego powietrza w zastałą sytuacje lub zwiazek,wyjedzcie gdzies razem ,aby trochę odpocząc,przewietrz mieszkanie.

I okazja do przebaczenia-ta sytuacja przynosi okazje do uzdrowienia,rozwoju i porzucenia negatywnych schematów.Pomożemy ci uwolnic się od mysli,uczuc i energii nie pozwalających ci przebaczyć,a takze wyniesiemy cie na wyzszy poziom spokoju i współczucia.Znuzylo cie już ciagłe powtarzanie negatywnych schematów w twoim życiu.Zeby przerwac ten krąg musisz oczyscic sie z dotychczasowego toksycznego myślenia o obecnej sytuacji i zwiazku.Przekaz to Aniołom.Przebaczenie nie oznacza,ze godzisz sie na czyjes zachowanie,ale że nie chcesz zywic do nikogo toksycznych uczuc i mysli.Uwolnij sie od nich.

Napisano

Lavis. Poprosiłabym Cię jeszcze o poradę Aniołów w kwestii pracy, kariery i spotkania nowej miłosci. Mogłabyś to sprawdzic?:) Dziekuje:)

Napisano

Poproszę Aniołka urodzinowego na 23 lutego :))

Napisano
Lavis. Poprosiłabym Cię jeszcze o poradę Aniołów w kwestii pracy, kariery i spotkania nowej miłosci. Mogłabyś to sprawdzic?:) Dziekuje:)

Praca -akceptacja-spójrz na siebie i innych oczami Aniołow,z bezwarunkowa miłościa i akceptacją.W ten sposób inspirujesz i wyzwalasz w kazdym człowieku jego najwyzszy potencjał.

kariera-marzenie-łatwiej uslyszysz nasze przesłanie jesli bedziedziesz regularnie marzył.Odprez sie otwórz umysl i pozwól myslom swobodnie płynąć.Obserwuj swoje uczucia i pomysły,tak jakbys ogladał film.Oto zródlo kreatywności.

Miłość-czas odejść-slonce codziennie wschodzi i zachodzi,podobnie jak rózne chwile zaczynaja sie i konczą.Dostrzez piekno w kazdym zmierzch i wiedz, ze jutro słonce znowu wzejdzie.Zakonczenie jest tylko poczatkiem czegos nowego,a my towarzyszymy ci podczas wszystkich etapów i cykli.Uwolnij sie i poddaj.

Napisano
Poproszę Aniołka urodzinowego na 23 lutego :))

Swieze powietrze-twoje ciało potrzebuje odpoczynku na swierzym powietrzu wsród drzew,roslin ,kwiatów i trawy.Wybierz się jak najszybciej na łono natury.Odsun zasłony,otwórz okna i wpóść do domu swierze powietrze.Za długo siedzisz w domu ,wiec twoje ciało i dusza potrzebuja tlenu.Wnies troche swierzego powietrza w zastała sytuacje lub w zwiazek.

Uwolnij sie i poddaj-obdarzamy cie błogosławienstwem naszej promiennej miłości.Wyciagnij rece i uwolnij sie od wyzwań ,których dotad trzymałas sie tak kurczowo.Otworz serce i przyjmij nasza milość i i pomoc.

Twórczy projekt-twoja dusza pragnie wyrazac sie twórczo.Podazaj za nami,a natchniemy twe życie artyzmem i kreatywnością.Twórcza ekspresja napełnia cie witalnościa i ekscytacja,ponownie rozpalajac w tobie pasje zycia.

Wielkiego szczescia,zdrowia i miłości zyczę!!!

Napisano

Lavis, czy mogę prosić o przesłanie aniołków w sprawie pracy. Mateusz 18.06.1990. Z góry dziękuję:)

Napisano

Poproszę jeszcze aniołka na zdrowie, bo coś mi szwankuje w ostatnim czasie.....

Napisano

Lavis, prosze Ciebie o przeslanie Aniołow na ten weekend oraz Aniola na moje watpliwosci...

Napisano

Lavis, prosze o przesłanie Aniołków w uczuciach na nadchodzący tydzień...

Dziękuję :)

Napisano

Czy ja również mogę prosić o Aniołka na uczucia?

Napisano

ja również pięknie proszę o aniołka na uczucia :)

Napisano
Lavis, czy mogę prosić o przesłanie aniołków w sprawie pracy. Mateusz 18.06.1990. Z góry dziękuję:)

Zwiazek-twoja najwazniejsza relacja jest zwiazek z soba samym i z Bogiem.,a wszystkie inne wyrastają własnie z niego.Chcac przyciagnac,uzdrowic lub zrównowazyć jakąś sytuację,relację,zacisnij zwiazek ze swym kochajacym Stwórcą.Gdy poczujesz sie bezpieczny i kochany,twoje pozostałe zwiazki rozkwitną.Wyszedles z lasu i wkraczasz na teren przepełniony swiatłem i pieknem,musisz jeszcze tylko poczekac chwile.

Napisano
Poproszę jeszcze aniołka na zdrowie, bo coś mi szwankuje w ostatnim czasie.....

Zmien lekarza-drogi Archanielu Rafaelu,dziekuje za skontaktowanie mnie z uzdrowicielem najlepiej przygotowanym do radzenia sobie z moimi problemami.Amen. Poradz sie innych lekarzy,zmien zestaw lekarstw lub metode leczenia,porozmawiaj szczerze o swoich uczuciach z samym soba i swoim lekarzem,zbadaj alternatywne metody leczenia.

Bezkompromisowa radość-dostrzez 3 rzeczy, które sprawiaja ci radość,zrób liste wdziecznośći,postanów cieszyc sie w pełni kazda chwila,decyzja ,którą chcesz podjac bedzie miała szczesliwe następstwa.

Napisano
Lavis, prosze Ciebie o przeslanie Aniołow na ten weekend oraz Aniola na moje watpliwosci...

Prośpopros nas o pomoc w tej sytuacji,a my natychmiast zaczniemy dzialac w twoim imeniu.podlegamy wielu prawa wszechswiata a jednym z nich jest zasada wolnej woli,która pozwala ci dokonywac własnych wyborów.Cierpliwie czekamy wiec na twoja prosbę.

Swierze powietrze-twoje ciało potrzebuje odpoczynku na swiezym powietrzu.Wybierz sie na łono natury ,odsłon zasłony ,otwórz okna.,wpóść trochę swieżego powietrza do zastałej sytuacji ,sprawy.

Napisano
Lavis, prosze o przesłanie Aniołków w uczuciach na nadchodzący tydzień...

Przedsiębiorcasamozatrudnienie jest zgodne zarówno z twoim usposobieniem jak i celem.Pracując na własny rachunek możesz podązac za głosem intuicji i boskiego przewodnictwa.Wspólpracujemy z tobą i lojalnie stoimy u twego boku,zapewniamy ci sukces w kazdej dziedzinie.(wez sprawy w swoje ręce0

Napisano
Czy ja również mogę prosić o Aniołka na uczucia?

Miej zaufanie-kroczenie na przód niekoniecznie wymaga wiary w siebie.Wystarczy wiara w Boga, jeśli wiesz ,żę działa on poprzez ciebie i bezustannie cię wspiera.Jesli zawahasz się,zwróc sie do nas,a my dodamy ci odwagi i wiary.

Napisano
ja również pięknie proszę o aniołka na uczucia :)

Akceptacja-spójrz na siebie i innych ludzi oczami Aniołow,z bezwarunkowa miłościa i akceptacją.W ten sposób inspirujesz i wyzwalasz w kazdym człowieku jego najwyższy potencjał.Ta karta pomoze ci w relacjach z samym sobą i innymi.Nie próbuj kontrolowac ani zmieniac innych,kiedy zamykaja sie jedne drzwi-drugie sie otwierają.

Napisano

Śliczniusie dzięki:) Troszkę może wiary w lepsze jutro by się przydało,nie wiem już czy warto wierzyć w uczucia do drugiego człowieka ale swojej wiary w Boga jak do dnia dzisiejszego mi nie brakuje:))

Jeszcze raz dziękuję i kolorowych snów życzę:)))

Napisano

Witam!:)

Poproszę o przesłanie anielskie na sprawy zawodowe i uczuciowe..., wątliwości i rozdarcie dróg, którą powinnam pójść.

Dzięki wielkie z góry!:)

Napisano

Poprosze o aniolki na pracę i uczucia na ten rok.

Z góry dziękuję :)

Napisano

Mogę też prosić o Anioła ?

Z góry dziękuje

Napisano

Witam,

Czy mogę prosić o aniołka w sprawie uczuć i pracy na marzec?

Napisano (edytowane)
Śliczniusie dzięki:) Troszkę może wiary w lepsze jutro by się przydało,nie wiem już czy warto wierzyć w uczucia do drugiego człowieka ale swojej wiary w Boga jak do dnia dzisiejszego mi nie brakuje:))

Jeszcze raz dziękuję i kolorowych snów życzę:)))

Tak ,ale wiara w Boga jest równoanaczna z wiara w lepsze jutro...czyż nie?Wiara w drugiego czlowieka to tez wiara w Boga ,bo kazdy ma czastke Boga w sobie..

Edytowane przez lavis
Napisano

Jasne,że masz rację ,jednak trochę nam brakuje do Boga,stworzono nas na Jego podobieństwo.Popełniamy jednak błędy,zawierzamy ludziom mimo,iż na to nie zasługują. No i w końcu,gdzie pewność,że dobrze interpretujemy Jego znaki.....wiem,wiem,tak sobie głośno myślę:))

Napisano
Jasne,że masz rację ,jednak trochę nam brakuje do Boga,stworzono nas na Jego podobieństwo.Popełniamy jednak błędy,zawierzamy ludziom mimo,iż na to nie zasługują. No i w końcu,gdzie pewność,że dobrze interpretujemy Jego znaki.....wiem,wiem,tak sobie głośno myślę:))

To nieprawda :jestesmy jego dziećmi wiec jestesmy tez jak On ,ale prez to lub dzieki temu ,że mamy własna wolę ,,popełniamy błedy ,a tak naprawde uczymy sie byc doskonalki !Jako dobry rodzic dał nam wybór ,nie trzymał nas pod kloszem po to abysmy sie czegos nauczyli i zdobyli doswiadczenie.Bóg w Nas, to: Nasze Wewnetrzne Dziecko.:gdyby dziecko uczace sie chodzić,po pierwszym upadku przestraszyło sie i nie próbowało dalej ,nigdy by nie chodziło"

Napisano
Popełniamy jednak błędy,zawierzamy ludziom mimo,iż na to nie zasługują.

A czy Bóg nam nie zawierza? Uważasz że On uważa że zawsze dobrze zrobisz?:P A jednak to jest ta boskość której cząstke Pan przekazał ludziom. Potrafimy zaufać i wybaczyć :)

Napisano (edytowane)

Lavis Kochana, poproszę o aniołki na pracę i uczucia na marzec :usmiech:

z góry dziękuję :bukiet:

Paulina

Edytowane przez Erza
Napisano
Witam!:)

Poproszę o przesłanie anielskie na sprawy zawodowe i uczuciowe..., wątliwości i rozdarcie dróg, którą powinnam pójść.

Dzięki wielkie z góry!:)

Praca -nie ma się czym martwić-jesteś bezpieczny ,a wszystko znajduje sie pod kontrolą boskiej opatrzności i wszechobecnego porzadku.Dzieki myslą i uczuciom pełnym miłości sytuacja zostanie rozwiązana w najlepszy mozliwy sposób i bez wysiłku.

uczucia-czakra serca-miłość jest najwazniejsza.Serce to centrum twojego fizycznego Ja,ukierunkowane przede wszystkim na miłośc.Jestae bezpieczny otwierając swe serce,by kochać i być kochanym,bo jesteśmy przy tobie chroniąc cię i prowadząc.Czakre serca możesz otworzyć ,prosząc Anioły o zesłanie uzdawiajacej energii.Odbądz szczera rozmowe..

Napisano
Poprosze o aniolki na pracę i uczucia na ten rok.

Z góry dziękuję :)

Akceptacja-spójrz na siebie i innych ludzi oczami Aniołów,z bezwarunkową miłościa i akceptacją.W ten sposób inspirujesz i wyzwalasz w kazdym człowieku jego najwyzszy potencjał.Spróbuj nie ocenia,ć siebie i innych.Idąc droga pozytywnego myslenia ,tworzysz poczucie własnej wartości i harmoni a także uzdrawiaszrelacje.Kiedy zamykają sie jedne drzwi ,nastepne się otwierają.

Uczucia -swieze powiertrze-twoje ciało potrzebuje odpoczynku na świerzym powietrzu,wybierz sie na łono natury,odsun zasłony ,otwórz okna i wpóść do domu świeze powietrze.Wnieś trochę "swiezego powietrza w zastałą sytuację lub zwiazek"

Napisano

Plissss o Aniołka na zdrowie, uczucia i pracę.

Pozdrawiam

Napisano
Mogę też prosić o Anioła ?

Z góry dziękuje

Nie ma się czym martwić-jesteś bezpieczny ,a wszystko znajduje sie pod kontrolą boskiej opatrzności i wszechobecnego porzadku.Dzieki myslą i uczuciom pełnym miłości sytuacja zostanie rozwiązana w najlepszy mozliwy sposób i bez wysiłku.Anioły sa przy tobie i nie ma czym się martwić.

Napisano
Witam,

Czy mogę prosić o aniołka w sprawie uczuć i pracy na marzec?

Uczucia-zmiana kierunku-zmiany których doświadczasz,zmierzają w kierunku wyznaczonym pragnieniem otwarcia swego serca na milołość i nasze przewodnictwo.Otaczamy cię ochrona teraz i w przyszlości,więc krocz swoja drogą ku upragnionym celom.

Praca -asertywnośc-tę sytuacje mozna uzdrowic lagodnie i z miłoscia,tak jak prosiłes,jednak wymago ona równiez twojej siły i prawdomówności w relacjach z innymi jej uczestnikami.Szczerze przedstaw swój punkt widzenia,a my wesprzemy cie i natchniemy twe słowa siłą.

Napisano
Lavis Kochana, poproszę o aniołki na pracę i uczucia na marzec :usmiech:

z góry dziękuję :bukiet:

Paulina .6.9.1986

Praca-Akceptacja-spójrz na siebie i innych ludzi oczami Aniołów,z bezwarunkową miłościa i akceptacją.W ten sposób inspirujesz i wyzwalasz w kazdym człowieku jego najwyzszy potencjał.Spróbuj nie oceniac siebie i innych.Idąc droga pozytywnego myslenia ,tworzysz poczucie własnej wartości i harmonii a także uzdrawiasz relacje.Kiedy zamykają sie jedne drzwi ,nastepne się otwierają.

Uczucia-Twórczy projekt-twoja dusza pragnie wyrazać sie twórczo.Podązaj za nami a natchniemy twe życie artyzmem i kreatywnością.Twórcza ekspresja napelnia cie witalnością i ekscytacją,ponownie rozpalając w tobie pasje życia.

Napisano
Błagam prosze o aniołki

Okazja do przebaczenia-ta sytuacja przynosi okazje do uzdrowienia,rozwoju i porzucenia negatywnych schematów.Skup sie na wewnetrznym swietle i dobru innych ludzi.Pomożemy ci uwolnic sie od mysli ,uczuc i energii nie pozwalajacych ci przebaczyc,a takze wyniesiemy cię na wyzszy poziom spokoju i współczucia.

Napisano

Mogłabym prosić o sprawdzenie ? Czasem czuję jego brak przy mnie. Jaki anioł mi pomaga w problemach, zwłaszcza w sferze pracy i życia rodzinnego.

Z góry dziękuję ślicznie i pozdrawiam życząc miłego dnia.

Napisano

Czy i ja mogę prosić o radę na uczucia na ten miesiąc ?:)

Napisano (edytowane)

Po proszę aniołka na uczucia oraz pracę (i uczelnię) w marcu:) Wielkie dzięki już góry!!:wesoly_na:

Teraz dopiero zauważyłam ,że daty nie podałam:/ 25.06.88

Edytowane przez sandra8859
Napisano

Dzięki serdeczne Lavis:)

Troszkę podniesło mnie na duchu to przesłanie...

Pozdrawiam!:)

Napisano

ja odnosze wrazenie jakby anioły opusciły mnie i moich najblizszych

Gość Erza
Napisano
Praca-Akceptacja-spójrz na siebie i innych ludzi oczami Aniołów,z bezwarunkową miłościa i akceptacją.W ten sposób inspirujesz i wyzwalasz w kazdym człowieku jego najwyzszy potencjał.Spróbuj nie oceniac siebie i innych.Idąc droga pozytywnego myslenia ,tworzysz poczucie własnej wartości i harmonii a także uzdrawiasz relacje.Kiedy zamykają sie jedne drzwi ,nastepne się otwierają.

Uczucia-Twórczy projekt-twoja dusza pragnie wyrazać sie twórczo.Podązaj za nami a natchniemy twe życie artyzmem i kreatywnością.Twórcza ekspresja napelnia cie witalnością i ekscytacją,ponownie rozpalając w tobie pasje życia.

Dziękuję Lavis :)

Napisano
ja odnosze wrazenie jakby anioły opusciły mnie i moich najblizszych

nie ma takiej mozliwości

Napisano

Czy mogę prosić o aniołka na marzec? Na uczucia i finanse. Marta 12.09.1974. :)

Napisano

Dziękuję serdecznie za aniołki i pozdrawiam :-)

Napisano

Bardzo proszę o wyciągnięcie aniołka na uczucia i na pracę na następny tydzień.Dorota 13.05.1977

Napisano

Lavis;) moge prosic o aniolka na sytuacje z A. i na ten weekend. Dziekuje;)

Napisano

Lavis, chcialabym Cie serdecznie prosic o aniolka na sytuację z M., gdyz juz nie wiem, co robic. Dziekuje za pomoc :)

Napisano
Mogłabym prosić o sprawdzenie ? Czasem czuję jego brak przy mnie. Jaki anioł mi pomaga w problemach, zwłaszcza w sferze pracy i życia rodzinnego.

Z góry dziękuję ślicznie i pozdrawiam życząc miłego dnia.

PRACA-przedsiębiorca-samozatrudnienie jest zgodne zarówno z twoim usposobieniem,jak i celem.Pracujac na własny rachunek,mozesz podązac za głosem intuicji i boskiego przewodnictwa.Współpracujemy z tobą i lojalnie stoimy u twego boku,zapewniając ci sukces w kazdej dziedzinie.

Rodzinamiarowy postęp-podziwiamy cie za postepy,jakie poczyniłas,pamietając o miłości podczas swoich codziennych zajęc.Własnie widzimy jak wzbogacasz swiat swymi myslami, uczuciami i aktami miłości.Nie ma czym sie martwic.

Napisano
Czy i ja mogę prosić o radę na uczucia na ten miesiąc ?:)

Zauwazaj znaki-Tak,to niebiosa zsyłają ci rózne znaki.Na twojej drodze zostawiamy dla ciebie pióra,monety i inne rzeczy,które maja przypomnieć ci,że cie kochamy i ze nigdy nie jestes sam.Miej wiarę ,podązaj za znakami ,bo one doprowadza cię do upragnionego celu.

Gość Rokka
Napisano

poproszę o aniołka na wtorek :)

Napisano (edytowane)
Po proszę aniołka na uczucia oraz pracę (i uczelnię) w marcu:) Wielkie dzięki już góry!!:wesoly_na:

Teraz dopiero zauważyłam ,że daty nie podałam:/ 25.06.88

Uczucia -miej zaufanie-kroczenie na przód nie koniecznie wymaga wiary w siebie.Wystarczy wiara w Boga,jesli wiesz ,ze działa on poprzez ciebie i bezustannie cie wspiera.Jesli zawahasz sie-zwróc sie do nas ,a my dodamy ci wiary i odwagi.

Praca-czas odejść-zakonczenie jest tylko poczatkiem czegos nowego ,a mu towarzyszymy ci podczas wszystkich etapów i cykli.

Uczelnia-potrzebujesz uziemienia-wraz z utrata swiadomości swego ciała i fizycznego swiata,tracisz uziemienie.Chociaz przyjemnie jest wznosic sie ku niebu,twoja uwaga i praca potrzebne sa na ziemi.Pomagamy ci zrównowazyć sferę ducha i materii,żebys mógł cieszyc się spelnionym zyciem ziemskim.

Edytowane przez lavis
Napisano
Czy mogę prosić o aniołka na marzec? Na uczucia i finanse. Marta 12.09.1974. :)

Uczucia-Słuchaj-wycisz umysł ukochany,i posłuchaj naszego zapewnienia,że zadbano juz o wszystko.Zachowaj spokój i otwartość,nie martwiąc się o sposób realizacji swoich pragnien.Wyciszony umysł i ciało usłyszy nas szybko i wyraznie.Dlatego prosimy cie słuchaj.

Prawo przyciagania-kazda mysl jest inwestycja,która natychmiast procentuje,więc inwestuj mądrze.Masz moc wyboru swoich mysli i napełniania ich miłościa,spokojem harmonią.Na twoja prosbe ,z przyjemnościa dostroimy twoja energię do wyzszych czestotliwosci.

Napisano
Bardzo proszę o wyciągnięcie aniołka na uczucia i na pracę na następny tydzień.Dorota 13.05.1977

Uczucia -miej zaufanie-kroczenie na przód nie koniecznie wymaga wiary w siebie.Wystarczy wiara w Boga,jesli wiesz ,ze działa on poprzez ciebie i bezustannie cie wspiera.Jesli zawahasz sie-zwróc sie do nas ,a my dodamy ci wiary i odwagi.

Oczyszczaj i odtruwaj-z wielka miłoscia i szacunkiem prosimy cię,oczyśc swe cenne i wrazliwe ciało.Na twoja prosbę pomozemy ci wstapic na drogę afirmacji życia,podpowiemy jak poradzic sobie ze stresem i złagodzimy wszelki zal po porzuceniu dawnych sciezek.Przekaz nam swoje troski ,zmartwienia i obawy,a poczujesz cudowna łaske przenikajaca twe czyste ciało

Napisano
Lavis;) moge prosic o aniolka na sytuacje z A. i na ten weekend. Dziekuje;)

Weekend sie juz skonczył...prawie...

A.-czego pragniesz-masz możliwość napisania scenariusza zgodnego ze swymi najgłebszymi pragnieniami.Kiedy wyraznie okreslisz już ,czego pragniesz i poczujesz,że jestes gotowa i zasługujesz na spełnienie swych marzen,natychmiast objawią sie w twoim życiu,jak za dotknieciem czarodziejskiej rózdżki.

Napisano
poproszę o aniołka na wtorek :)

Cas odejść-zakonczenie jest tylko poczatkiem czegos nowego ,a my towarzyszymy ci podczas wszystkich etapów i cykli.

Napisano

Witaj proszę o Aniołka na poukładanie spraw w swojej pracy zawodowej. Dzięki

Gość Rokka
Napisano
Cas odejść-zakonczenie jest tylko poczatkiem czegos nowego ,a my towarzyszymy ci podczas wszystkich etapów i cykli.

jakie to adekwatne do obecnej sytuacji :) dzięki lavis

Napisano
Weekend sie juz skonczył...prawie...

A.-czego pragniesz-masz możliwość napisania scenariusza zgodnego ze swymi najgłebszymi pragnieniami.Kiedy wyraznie okreslisz już ,czego pragniesz i poczujesz,że jestes gotowa i zasługujesz na spełnienie swych marzen,natychmiast objawią sie w twoim życiu,jak za dotknieciem czarodziejskiej rózdżki.

Jesteś wielka Lavis;) Dziękuję;)

Napisano

PROSZĘ o Aniołka .. Ostatnio mam problemy miłośne może dowiem się jak postąpić ..

Marlena 02.10.1990

Napisano

Poproszę aniołka na nowy tydzień

Napisano

Oczyszczaj i odtruwaj-z wielka miłoscia i szacunkiem prosimy cię,oczyśc swe cenne i wrazliwe ciało.Na twoja prosbę pomozemy ci wstapic na drogę afirmacji życia,podpowiemy jak poradzic sobie ze stresem i złagodzimy wszelki zal po porzuceniu dawnych sciezek.Przekaz nam swoje troski ,zmartwienia i obawy,a poczujesz cudowna łaske przenikajaca twe czyste ciało

Dziękuję ślicznie i pozdrawiam serdecznie:)

Napisano
Witaj proszę o Aniołka na poukładanie spraw w swojej pracy zawodowej. Dzięki

Skup się na słuzbie-twoja dusza pragnie radosnie słuzyc,skapana w nieustannym strumieniu błogosławienstw,który zaspokaja wszystkie twoje potrzeby.Zawsze i wszedzie staraj sie utrzymać równowagę miedzy dawaniem i przyjmowaniem.Byc moze obawiasz się ,że nie zarobisz dość pieniedzy,nie odniesiesz sukcesu albo nie zostaniesz doceniony przez innych.Zamiast zamartwiac sie swoimi osiagnieciami czy reakcjami innych,skup się wyłacznie na swojej słuzbie.Wykorzystaj wszystkie swoje talenty,pasje i zainteresowania ,zeby pomagac innym albo wspierac jakąs ważną sprawę.Wtedy za sprawą Prawa Przyciagania,otrzymasz wszelkie potrzebne ci wsparcie.

Napisano
PROSZĘ o Aniołka .. Ostatnio mam problemy miłośne może dowiem się jak postąpić ..

Marlena 02.10.1990

Czakra serca-Miłość jest najwazniejsza.Serce to centrum twojego fizycznego Ja,ukierunkowane przede wszystkim na miłość.Jestes bezpieczna otwierajac twe serce,by kochac i byc kochaną,bo jestesmy przy tobie,chroniąc cie i prowadząc.

Napisano
Poproszę aniołka na nowy tydzień

-Miej zaufanie-kroczenie na przód nie koniecznie wymaga wiary w siebie.Wystarczy wiara w Boga,jesli wiesz ,ze działa on poprzez ciebie i bezustannie cie wspiera.Jesli zawahasz sie-zwróc sie do nas ,a my dodamy ci wiary i odwagi.

Napisano

Bardzo proszę o aniołki, które doradzą i pomogą, co zrobić w obecnej sytuacji z pewnym Panem. Już sama nie wiem :(

Napisano

proszę o aniołka na sprawy osobiste-jak wychodzi znajomość z pewnym młodym człowiekiem Tomaszem, który mi się podoba, ale jak go nie zagadam to nie rozmawia

Gość sheina
Napisano

a ja o aniolka na relacje z pewnym Michalem P.

Napisano

Bardzo proszę o aniołki w trudnych sprawach sercowych.

Napisano

A czy przy mnie też jest jakiś Anioł? Czuje bardzo duży debet zarówno w sprawach uczuć jak i pracy oraz zdrowia. Poproszę o info od Anioła co i jak.

Pozdrawiam

Napisano

Bardzo prosze o przeslanie Aniola na marzec i kwiecien.

Napisano
Bardzo proszę o aniołki, które doradzą i pomogą, co zrobić w obecnej sytuacji z pewnym Panem. Już sama nie wiem :(

Czekaj-nie śpiesz się teraz z działaniem.Czekaj na stosowna chwilę,aby uzyskac lepsze rezultaty.

Napisano

Czy mogę prosić o Aniołka na chwile obecna? Potrzba mi rady/wsparcia/nadzieji.

Z góry bardzo Ci dziękuję Lavis :)

Napisano
proszę o aniołka na sprawy osobiste-jak wychodzi znajomość z pewnym młodym człowiekiem Tomaszem, który mi się podoba, ale jak go nie zagadam to nie rozmawia

Wyznacz sobie wyzsze standardy-podwyzszaj swoje standardy i oczekuj dla siebie wiecej.Nie spoczywaj.Próbowałas racjonalizować ,że sytuacja jest w porzadku ...podczas gdy nie jest.Zadowalasz sie czymś mniejszym niz marzysz i znacznie mniejszym niż na to zasługujesz.Nie musisz iść na kompromis!Niebo pomoże ci uzdrowic lub zmienic niepokojaca sytuacje w twoim życiu.Tylko musisz poprosić.

Napisano
a ja o aniolka na relacje z pewnym Michalem P.

Jesteś tego warta-wiedz ,że zasługujesz na otrzymanie wszystkiego tego,co dobre,na wszystkie sposoby.Blokowałas swoje manifestacje przez niskie przekonanie,że na to nie zasługujesz.Manifestacje nie są nagrodą,ża dobre sprawowanie-są efektem twoich mysli,przekonań , uczuć,i działan.Gdy pozwolisz sobie na branie,pomożesz w boskim planie okazywania wszędzie miłości.Afirmuj: Dziekuje za otrzymane teraz dary.Z wdziecznością je przyjmuje dla dobra wszystkich".

Napisano
Bardzo proszę o aniołki w trudnych sprawach sercowych.

Ochrona-Ty,twoi bliscy i twój dobytek jesteście bezpieczni i chronieni przez Niebo!Twoje modlitwy,w których prosiłas o bezpieczenstwo i ochronę,zostały wysłuchane.Wszelki atak czy zagrożenie nalezy już do przeszłości,wymyte przez falę Niebianskiej miłości.Ta miłość oczyszcza twoja niepewność,więc mozesz czuć sie zupełnie bezpiecznie.Twoje energie moga być teraz skierowane na ważne i kreatywne sprawy,bo twój umysł jest oczyszczony z trosk.Proś Nas!Ciesz się swoim dniem!

Napisano
A czy przy mnie też jest jakiś Anioł? Czuje bardzo duży debet zarówno w sprawach uczuć jak i pracy oraz zdrowia. Poproszę o info od Anioła co i jak.

Pozdrawiam

Odpoczynek-pracowałas cięzko.Zdrzemnij się i odpocznij.Zwolnij,odpóść sobie zbedne działania i skup się na samoodnowie.Uściskaj sama siebie i powiedz do lustra:"Kocham ciebie,obiecuję traktować cie z szacunkiem i troską,na jaka zasługujesz.Jesteś wspaniała!

Synchroniczność-odpowiedzi na twoje pytania przychodzą po przez synchroniczne wydarzenia.Zwracaj na nie uwage aby zwiększyć ich przepływ.Informacje które "przez przypadek "otrzymujesz zauwazaj lub też zapisuj ,poniewaz moga miec one duże znaczenie w twoim życiu,przyszłości.

Fale powodzenia-obmywają cie teraz obfitość i pasjonujące,nowe możliwości..Zaobserwuj wszelkie pomysły które przychodzą ci do głowy,bo to mogą być zalązki korzystnych,nowych przedsiewzięc.(tyczy sie to własnie synchroniczności)Jestes w promieniu sukcesu.To doskonały czas na podjecie nowych przedsięwzięc .

• Lubię to! 1
Napisano
Bardzo prosze o przeslanie Aniola na marzec i kwiecien.

Marzec-poradz się eksperta-potrzeba wiecej informacji .Skontaktuj się z kims biegłym w tej dziedzinie..Wyruszasz w dziedzinę,w której inni ludzie mogą ci pomóc przez nowe pomysły i informacje płynace z ich doswiadczen.Afirmuj;"W moim życiu jest teraz obecna osoba,która jest pomocna,dobrze poinformowana i doswiadczona,i ta osoba pomaga mi(opisz sytuację która potrzebuje wsparcia).Ta osoba przychodzi do mnie łatwo i naturalnie,bez żadnych opóznien"Proszenie o pomoc nie jest oznaką słabosci,wiele wspaniałych wynalazków jest wynikiem wspólnych staran.

Kwiecień -otwórz sie na przyjmowanie-pozwól innym zatroszczyć sie o ciebie z miłościa.Przyjmuj bez poczucia winy czy przepraszania.

• Lubię to! 1
Napisano
Czy mogę prosić o Aniołka na chwile obecna? Potrzba mi rady/wsparcia/nadzieji.

Z góry bardzo Ci dziękuję Lavis :)

Czas zabawy-delfiny znaja wage zabawy,bo radość kreuje cuda i manifestacje.Ta karta wskazuje ,że za bardzo nadwyręzyłas sie i zbyt cięzko pracowałaś i straciłas swoje pierwotne skupienie.Starasz się bardziej z przyzwyczajenia,niż z jasnego obrania kierunku..Delfiny proszą ,abyś przestała i odwróciła swoja uwagę od cięzkiej pracy(negatywne,myślenie,lęki) poprzez wygłupy i nierywalizujace zabawy.Kazdy rodzaj zabawy ,wesołości wstrzasnie twoimi nawykami i rutyną.i pozwoli odzyskać świadomość tego co jest wazne, a co nie.Zabawa jest magiczną forma medytacji,poniewaz otwiera czakre serca i pozwala twej kreatywności podłaczyc sie do boskiej madrości.Jeśli twoja zabawa wiąze się z aktywnością na świeżym powietrzu,dodatkowy tlen przyczyni sie do nowych pomysłów.

Napisano

Anioł ....ja dosc czesto czytam ten temat i ciegle się zastanawiam ....

Napisano

Lavis, prosz o Aniola na sprzedaz domu...pozdr;)

Napisano
Odpoczynek-pracowałas cięzko.Zdrzemnij się i odpocznij.Zwolnij,odpóść sobie zbedne działania i skup się na samoodnowie.Uściskaj sama siebie i powiedz do lustra:"Kocham ciebie,obiecuję traktować cie z szacunkiem i troską,na jaka zasługujesz.Jesteś wspaniała!

Synchroniczność-odpowiedzi na twoje pytania przychodzą po przez synchroniczne wydarzenia.Zwracaj na nie uwage aby zwiększyć ich przepływ.Informacje które "przez przypadek "otrzymujesz zauwazaj lub też zapisuj ,poniewaz moga miec one duże znaczenie w twoim życiu,przyszłości.

Fale powodzenia-obmywają cie teraz obfitość i pasjonujące,nowe możliwości..Zaobserwuj wszelkie pomysły które przychodzą ci do głowy,bo to mogą być zalązki korzystnych,nowych przedsiewzięc.(tyczy sie to własnie synchroniczności)Jestes w promieniu sukcesu.To doskonały czas na podjecie nowych przedsięwzięc .

Dziękuję. Tak trudno jest sobie odpuścić, ale niestety życie mnie samo do tego zmusiło. Czekam na operację i siłą rzeczy jestem wyłączona z normalnego życia. A uwierzyć, że jestem wspaniała tym trudniej gdy wszystko wali mi się na głowę i wymyka mi się z rąk. Będę czujna na "przypadki" żeby niczego nie przegapić a fale powodzenia wlały odrobinę nadziei do serca. Muszę wstać z kolan i wrócić do zycia. Dziękuje bardzo i pozdrawiam :)

Napisano

ja też bym poprosiła o jakiegoś Aniołeczka, bo jakoś tak smutnawo samemu w domu :( Buziaki.

Napisano
Dziękuję. Tak trudno jest sobie odpuścić, ale niestety życie mnie samo do tego zmusiło. Czekam na operację i siłą rzeczy jestem wyłączona z normalnego życia. A uwierzyć, że jestem wspaniała tym trudniej gdy wszystko wali mi się na głowę i wymyka mi się z rąk. Będę czujna na "przypadki" żeby niczego nie przegapić a fale powodzenia wlały odrobinę nadziei do serca. Muszę wstać z kolan i wrócić do zycia. Dziękuje bardzo i pozdrawiam :)

Te fale owodzenia wyszły własnie na zdrowie ,takze odzyskasz sily ,byc moze tam kogos poznasz przaz"przypadek"

Napisano
Te fale owodzenia wyszły własnie na zdrowie ,takze odzyskasz sily ,byc moze tam kogos poznasz przaz"przypadek"

Dziękuję, zawsze dobre słowo jest jak zastrzyk pozytywnej energii. Teraz wierząc w pozytywny finał zdrowotny być może uda mi się poukładać całą resztę. Życzę Tobie również wszystkiego dobrego bo tego nigdy za wiele w życiu :)

Napisano
Lavis, prosz o Aniola na sprzedaz domu...pozdr;)

Poroś-popros nas o pomoc w tej sytuacji,a my natychmiast zaczniemy działac w twoim imieniu.Podlegamy wielu prawom wszechswiata,a jednym z nich jest zasada wolnej woli,która pozwala ci dokonywać dokonywać własnych wyborów.Cierpliwie czekamy więc na twoja prosbę.

Napisano
ja też bym poprosiła o jakiegoś Aniołeczka, bo jakoś tak smutnawo samemu w domu :( Buziaki.

Dawanie i przyjmowanie -działanie całego wszechswiata opiera sie na cyklach podobnych do wdechów i wydechów.Jeśli ograniczysz sie do wydechów(dawanie)lub wdechów (przyjmowanie)wypadasz z rytmu wszechswiata.Pamietaj aby to równowazyc-zachowasz wtedy optymalny stan zdrowia i energii.

Napisano

Lavis a czy Anioły mogłyby dać znać czy powinnam rozpocząć kolejne studia. Czy to ułatwi mi znalezienie stałej satysfakcjonującej mnie pracy czy lepiej nie rozdrabniać się i stała praca jest tylko kwestią czasu i szczęścia?

Napisano

Lavis poproszę o Aniołka na relację z pewnym Panem. B...na nadchodzące tygodnie

Napisano
Lavis, dziekuje Tobie;)) pozdr

Napisz (jak juz oczywiście poprosisz )czy pomogło.

Napisano
Lavis a czy Anioły mogłyby dać znać czy powinnam rozpocząć kolejne studia. Czy to ułatwi mi znalezienie stałej satysfakcjonującej mnie pracy czy lepiej nie rozdrabniać się i stała praca jest tylko kwestią czasu i szczęścia?

Studia-Miej zaufanie-kroczenie na przód niekoniecznie wymaga wiary w siebie.Wystarczy wiara w Boga,jesli wiesz ,że działa on poprzez ciebie i bezustannie cię wspiera.Jesli zawahasz się-zwróc sie do nas,a my dodamy ci odwagi i wiary.Anoły mówią "możesz to zrobić!"Ufaj ,że masz wszystko ,czego potrzeba aby dokonczyc swoją misję.Choc byc moze nie w pełni rozumiesz,w jaki sposób zdołasz ją zrealizować,ufaj ,że zostaniesz odpowiednio poprowadzony.

Napisano
Studia-Miej zaufanie-kroczenie na przód niekoniecznie wymaga wiary w siebie.Wystarczy wiara w Boga,jesli wiesz ,że działa on poprzez ciebie i bezustannie cię wspiera.Jesli zawahasz się-zwróc sie do nas,a my dodamy ci odwagi i wiary.Anoły mówią "możesz to zrobić!"Ufaj ,że masz wszystko ,czego potrzeba aby dokonczyc swoją misję.Choc byc moze nie w pełni rozumiesz,w jaki sposób zdołasz ją zrealizować,ufaj ,że zostaniesz odpowiednio poprowadzony.

Czyli nie koniecznie nowe studia tylko umiejętnośc wykorzystanie wiedzy, która juz posiadam?

Napisano

Witam, proszę o Aniołka, bo mimo, że wokoło tyle ludzi czuje się samotna...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...