Skocz do zawartości

zdrada pomocy!!!!

Gość Misia88

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Misia88
Napisano

Witam!!!

Mam prośbę o interpretację snu.

Śniło mi się, że mój chłopak powiedział mi, że zdradza mnie z moją siostrą (najlepsze jest to, że oni za sobą nie przepadają...) byliśmy w jakimś domu nie wiem czyj to był dom... widziałam ich razem płakałam wołałam do niego żeby przestał sobie żartować!!! Rozmawiałam chwilę z moją siostrą powiedziała, że nie wie jak to się stało ale oni się kochają i że chce zerwać ze swoim chłopakiem (który zresztą był moim i mojego chłopaka znajomym, ale się pokłóciliśmy) pamiętam, że mój chłopak obraził się na mnie i nie chciał ze mną rozmawiać, ale ja cały czas za nim chodziłam i prosiłam żeby przestał mnie ranić!! (śniło mi się to tej nocy, wczoraj się pokłóciliśmy i przed snem pomodliłam się za nas prosiłam Boga żeby dał mi dobry sen... nie wiem czy ten sen oznacza coś dobrego... jestem załamana:() proszę pomóżcie!!! :_smutny:

Napisano

nie potrzebnie sie denerwujesz to tylko sny zazdrosci skorpiona. pewnie czesto tez masz takie mysli jezeli jest ich zbyt duzo pamietaj ze zawsze moze, znajdzie sie inny(jezeli masz dosyc i uwaazasz ze tak bedzie lepiej).

badz Tobie ktos zle zyczy i to wszystko sie odbija w snach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...