PrzedZabawaSylwestrowa Napisano 21 Grudnia 2009 Napisano 21 Grudnia 2009 Sen mój był dość dziwny. Śniło mi się, że zasypiałam - po mojej lewej spała babcia, a dziadek za babcią. I tu nagle pojawił się i zaczął się do mnie dobierać chłopak... [mężczyzna raczej], ale byłam tak zmęczona, że nie protestowałam i zasnęłam podczas całego tego aktu.. a jak się obudziłam, to byłam tam cała we krwi [mojej własnej, naturalnie]. Okazało się też, że spałam w jakiejś przedwojennej koszuli nocnej. Dziadkowie spali dalej. Szybko pobiegłam do łazienki się opłukać w wannie z tej krwi i tu nagle wszedł brat mojej mamy, to się jakoś tam zasłoniłam. I sen się skończył. Z góry dziękuję za interpretację.
Gość winteer Napisano 22 Grudnia 2009 Napisano 22 Grudnia 2009 PrzedZabawaSylwestrowa Czy jesteś teraz z kims w zwiazku?
PrzedZabawaSylwestrowa Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Napisano 30 Grudnia 2009 Na dodatek, śniło mi się dzisiaj, że byłam w ciąży. Czy te dwa sny mają ze sobą coś wspólnego?
Gość winteer Napisano 30 Grudnia 2009 Napisano 30 Grudnia 2009 Myślę że w obu snach moze chodzić o Twoja chęć lub raczej gotowość do bycia z kimś w związku. Całkiem mozliwe że czujesz się atrakcyjna dla mężczyzn. Jedynie fakt, że nie protestowałaś sugeruje, że specjalnie nie wybrzydzasz, jesli chodzi o wybór potencjalnego partnera (ale to juz bardziej moje domysły). Zauważ,że byłaś w staromodnej kosuli - to co przyszło mi na myśl, to Twój wizerunek jaki kreujesz, mogłabym sie pokusić o stwierdzenie, że tu bardziej chodzi o tradycyjne zasady moralnymi jakimi sie kierujesz - podobne do tych jakie reprezentowali Twoi dziadkowie. Co do krwi - być może jesteś gotowa do poświęcenia sie dla kogoś. Generalnie sen nie ma wydźwieku negatywnego
Rekomendowane odpowiedzi