uli84 Napisano 10 Marca 2010 Napisano 10 Marca 2010 Ostatnio miałam sen gdzie byłam na plaży z osobami które znałam i całkiem mi obcymi. Miła atmosfera, jest przyjemnie i zaczynają grać w siatkówkę. Zostaję zaproszona do gry ale z powodu złamania ręki ( obecnie mam złamaną rękę i na tą chwilę nie jest jeszcze w pełni sprawna) nie jestem w stanie w pełni w grze uczestniczyć, próbuję grać ale widząc że nie wychodzi rezygnuję. Osoby grające są miłe i pomocne. W tym śnie nie ma złości. Co to może oznaczać. Proszę o interpretację.
Gość SooYoung Napisano 10 Marca 2010 Napisano 10 Marca 2010 sen mówi o współpracy, jeżeli w życiu możesz tak liczyć na swoich znajomych to ok pozytywny sen pokazuje że relacje z ludźmi to masz raczej poukładane, nawet jak coś ci pokrzyżuje plany to możesz liczyć na innych
uli84 Napisano 11 Marca 2010 Autor Napisano 11 Marca 2010 Faktycznie tak jest że mam oddanych przyjaciół bałam się ze może to oznaczać coś złego bo mam wiele planów i ten brak uczestnictwa w grze troszkę mnie zmartwił
Rekomendowane odpowiedzi