Joanna_Magdalena Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Od kilku lat co jakiś czas śni mi się, że gdy jadę windą , ona albo urywa się i spada albo zjeżdża za nisko ( tzn. niżej niż parter) lub jedzie za wysoko ( u mnie w bloku jest 10 pięter) i nie wiem jakim cudem to robi. Tej nocy śniła mi się znów, najpierw,że pojechała za wysoko a stamtąd spadła. Mógłby mi ktoś to zinterpretować ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 Hmmm generalnie winda lubi oznaczać poziom na jakim się znajdujemy aktualnie. W Twoim jednak wypadku zastanowiłabym się nad hormonami- czy nie masz z nimi przypadkiem problemów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna_Magdalena Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 Chyba nie, a może tak tylko ja o tym nie wiem hormony i winda ? co mają do siebie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Sen kojarzy mi się trochę z huśtawką nastrojów i stąd na wszelki wypadek taki pytanie Ostrożności nigdy za wiele. Jeżeli jednak nie masz takich problemów to może oznaczać po prostu obniżenie nastroju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Negai Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Też mam sny z windą :b I mam huśtawki nastrojów, choć na razie mi przechodzą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna_Magdalena Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 powiem szczerze, że ja też miewam huśtawki i jak sobie przypomne ten sen to następnego dnia po nim nie miałam najlepszego dnia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts