marcinradzik Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Śniła mi się obora pełna krów i byków, byki były przywiązane na łańcuchy były one rozjuszone i wściekłe, a krowy nie które spokojne a niektóre tak jak byki też rozjuszone, niektóre krowy nie miały głów, niebyły one zakrwawione tylko głów nie miały, leżały zabite bez głowy i bez śladu krwi kawałek za ciałem krowy był jej łeb też nie był zakrwawiony i tak parę krów takich było bez głowy. Co to może znaczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slawomir Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Witam! Moim zdaniem źle podchodzisz do swoich finansów i masz duże szanse na problemy finnansowe. Pozdrawiam: Sławomir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Indhi Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Ja uważam,że ten sen wyraża,że się pogubiłeś w życiu,że gdzieś tam Twoje ideały spłonęły na stosie,nadzieje się rozwiały. Czas powstać i odbudować to co pogrzebałeś,ale staraj się uważnie dobierać sobie towarzystwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 28, 2010 Share Posted June 28, 2010 Rzeczywiście finansowy sen Mam nadzieję że nie planujesz żadnej pożyczki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinradzik Posted June 28, 2010 Author Share Posted June 28, 2010 No nie, nie biorę żadnej pożyczki.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atapi Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 W takim razie po prostu uważaj na pieniążki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts