Skocz do zawartości

zmarla babcia, moj wlasny slub

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na samym wstepie napisze ze niedawno zmarla moja babcia tzn. w styczniu, z ktora bylem bardzo zwiazany... co jakis czas sni mi sie ona co jest normalne wydaje mi sie ale w tym miesiacu smila mi sie juz 3 raz

sny zazwyczaj sa podobne , zwykle jest tak ze niespodziewanie jakby nigdy nic wraca do domu,

ostatniej nocy snilomi sie ze bylem w domu na korytarzu i slysze ze ktos wchodzi do domu, oczywiscie poszedlem na werande zeby sprawdzic kto to, i tam stala ona w chuscie, nie widzielm dokladnie twarzy wiec moglabyc to inna kobieta, ale bylem przekonany ze to ona, krzykalem bebciu wrocilas, i rzucilem sie jej na szyje, ze szczescxia ze ja widze zadzalem plakac po czym obudzilem sie i w rzeczywistosci tez plakalem...

po czym znow zasnalem.. tym razem rozmawialem z dziewczyna i w swiadomosci mialem to ze ledwo ja poznalem, ale rozmawialismy o wspolnej przyszlosci razem, wiedzialem ze ona ma chlopaka.. nagle znalazlem sie w drodze do kosciola w garniturze, rozgladalem sie i widzialem wielu ludzi idacych na te ceremonie- moj slub z ta dziewczyna... mimo tego ze wsrod tych ludzi byla moja rodzina szedlem sam... szcesliwy, zdenerwowany, myslalem o tym wszystkim co sie dzieje... po czym podszedl do mnie chlopak tej dziewczyny, rowniez ubrany w garnitur, powiedzial do mnie, ze przyszedl obejrzec moj slub...(wspomne ze koscol do ktorego szedlem to moj kosciol do ktorego naleze od urodzenia)

jestem przy samym kosciele prawie przy schodach, widze ja w suknii, ona idzie pierwsza do oltarza, pozniej ja, zdenerwowany wciaz i jeszcze bardziej szczesliwy wchodze...widze ludzi stojacych, slysze hymn weselny, (kosciol wygladal troche zniszczony, inaczej niz w rzeczywistosci) ja mowie do siebie"w koncu stalo sie, zenie sie!!!", ze szczescia chce mi sie plakac ale powstrzymuje sie bo nie chce wyjsc na "mieczaka" w oczach jej bylego chlopaka...

podchodze do olatarza gdzie ona juz czeka, w tej bialej suknii z welonem zakrywajacym jej twarz... gdy ceremonia zaczyna sie ja sie obudzilem..

dodam tylko ze nawet nie znam jej imienia, a zwygladu pamietam tylko ciemne wlosy, normalna figure i sliczne oczy i usmiech,

czy te sny sa moze jakos ze soba powiazane?? i co one wogole znacza, prosze o pomoc...

Napisano

Witam!

Sny nie są ze sobą powiązane.

Sen o babci to typowa wizyta a to że stała na werandzie a nie weszła do domu świadczy o tym że jeszcze nie nabrała "sił" w nowej sytuacji i nie do końca "panuje" nad swoją "świadomością" z czasem kiedy się do końca odnajdzie zacznie ci sie śnić jako normalna osoba i często będzie uczestniczyć w twoim życiu.

Sen drugi dotyczy zmian w twoim życiu zmian na lepsze coś sie zmieni tak jakbyś miał awansować (nie wiem czy pracujesz czy nie) albo podwyższyc swój status a stanie sie to prawdopodobnie za sprawą kobiety. Kościół należy tutaj rozpatrywać jako formalność może urzędową a to że na ślubie jest jej były świadczy o tym że stanie sie to publicznie.

Pozdrawiam:

Sławomir

Napisano

witam,

o ile dobrze pamietam to babcia raz mi sie snila w domu ale to byl strasznie krotki sen, wtedy tez ja witalem, tamtym razem byla w kuchnii, oczywiscie po ubiorze wygladala jakby wlasnie wrocila do domu,

a co do drugiego snu, to tak pracuje, w tesco, i jestem w trakcie szkolen managerskich, obecnie nie mam partnerki, ale jezeli chodzi o tesco to wspieraja mnie dwie kobiety manager sklepu i manager personalny, no i jest kilka inwestycji ktore zaczalem robic.... coz zobaczymy co dalej bedzie... tak czy inaczej dziekuje za odpowiedz