Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam 21 lat i miałem jak dla mnie dziwny sen. Śniło mi się, że jem śniadanie w kuchni i nagle przychodzi moja mama. Prawie całe włosy miała siwe. Dosłownie białe jak śnieg. Wyglądały jak u staruszki, takie "pozawijane". Tylko z tyłu głowy miała miały naturalny czarny kolor. Moja mam jeszcze nie ma 50 lat. Zapytałem się jej:

-Co CI się stało??

A ona na to, że jest chora.

A potem się obudziłem.

Guest truskawka
Posted

Spróbuje zinterpretować Twój sen. Otóż myślę, że sen ten pokazuje Twój stosunek do mamy, może też uosobić po części nieuświadomioną sferę psychiczno-duchową. Być może Twoja mama jest zatroskana i zmartwiona np. Twoimi sprawami (czarne włosy symbolizują zdrowie). Myślę, że potrzebujesz zapewnienia bytu lub pragniesz jakieś odmiany. Mam nadzieje, że choć troszkę pomogłam.

Posted

Dziękuję. W sumie nie wydaje mi się, żeby były jakieś sprawy, o które by się martwiła.

Guest truskawka
Posted

Proszę bardzo, tak się zastanawiałam nad Twoim snem, iż pomyślałam czy czasami Ty się nie martwisz o mamę.

Posted (edited)

Jak każdy. Chociaż po chwili przemyślenia, to ten sen miałem tak niedawno. Jakieś 3 dni temu. Cos koło rocznicy śmierci mojego dziadka. Umarł na raka. Może to dlatego.......

Edited by Knup
Guest truskawka
Posted

Możliwe, że dlatego pojawił się sen. Pewnie Twoja mama i Ty byliście z nim zżyci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...