Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam proszę o interpretację mojego snu ponieważ jest dla mnie tak dziwny że nie umiem tego odnaleźć w senniku. Otóż śniło mi się, że miałam razem z mężem budować jakiś jednopiętrowy budynek choć stał on cały :mysli: wokół niego było dużo pagórków piasku obrośniętego trawą. Po bokach i na górze były jakieś napisy lecz nie widziałam ich ponieważ te pagórki je zasłaniały, nagle byłam w środku było to miejsce jakby laboratorium gdzie leżeli i ludzie. Podeszła do mnie znajoma rodziny lekarka która miała wiele siły ponieważ chwyciła mnie i zaczęła mi wkładać szkła kontaktowe ( na prawdę wzrok mam dobry) co mnie bolało w końcu poczułam jak wkłada mi palce w oczy i tak mnie bolało i byłam przestraszona, że się obudziłam. Sen był bardzo realny.

Proszę interpretacje.:hejka:

Guest Vanilia22
Posted

Witaj maya.

Wiesz wydaje mi się, że próbujesz budować swoje życie po swojemu jednak przeszkadza Tobie coś. Masz wrażenie, że coś umyka. Do tego ta sytuacja w domu. Laboratorium i lekarka, która na siłę chcę uleczyć Twój wzrok. Czy nie jest to może wynik, twej chęci zmian. Zobaczenia tego co przeszkadza? A może jest w Twoim życiu ktoś, kto na siłę próbuje coś tobie uzmysłowić? Zastanów się.

Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...