Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie,

Dziś miałam bardzo dziwny sen i chciałabym dowiedzieć się chociaż mniej więcej co on mógłby oznaczać.

Mianowicie śnił mi się pewien nieznajomy chłopak. Był to wytwór mojej wyobraźni, ponieważ nigdy wcześniej w życiu nie miałam kontaktu z mężczyzną o takim wyglądzie. Pamiętam, że w śnie byłam w pokoju pełnym ludzi (niektórzy znajomi, np. mój przyjaciel z lat dzieciństwa, niektórzy zupełnie obcy). Nagle ten tajemniczy chłopak poprosił mnie o rozmowę. Zgodziłam się, a on z pełną powagą zaczął straszyć mnie, że wie o mnie wszystko i może to wykorzystać przeciwko. Zaczął opowiadać mi o moim życiu, ponieważ ja nie dowierzałam w to, że on wie o mnie cokolwiek, bo nigdy wcześniej nie widziałam do na oczy. On jednak zaczął wymieniać imię mojej przyjaciółki i inne informacje, o których teoretycznie wiedziałam tylko ja sama. Pamiętam też, że mówił coś o tym, że zemści się na mnie za coś co zrobił mu mój ojciec. Jeśli chodzi o moją postawę wobec niego to pamiętam, że na początku bardzo się przestraszyłam, ale z czasem zaczęłam widzieć w tym chłopaku obiekt 'miłosny', chciałam go w ten sposób przekonać, żeby nie robił nic z info, które posiadał. On na początku nie był mną zainteresowany, ale z czasem zaczęliśmy się mieć 'ku sobie'. Ten sen był bardzo realistyczny, zapamiętałam go dość dokładnie. Macie jakieś pomysły na interpretację?