natawa Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Witam forumowiczów! Czy ktoś pomoże mi zinterpretować ten sen? W tym śnie... wszystko było wielkie. Wielka rzeka. Na jednym brzegu jestem ja i jacyś moi znajomi, na drugim jest gigantyczny las. Las się pali. Ogień jest również wielki, bardzo szybko sie rozprzestrzenia, nie można go opanować. (z tego co kojarzę nie am dymu) Stoimy ze znajomymi i obserwujemy co się dzieje po drugiej stronie rzeki, po niedługim czasie ogień ogarnia cały las w zasięgu mojego wzroku. Jeżeli to też ma jakieś znaczenie, to mimo że słyszałam ze sny są czarno-białe to moja podświadomość przekazywała mi bardzo żywe i jaskrawe kolory w tym śnie. z góry dziękuję za odpowiedź Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Może po prostu masz w perspektywie jakaś palącą sprawę, która Cię przerasta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts