mmjakmm Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Już drugi raz miałam podobny sen. zacznę od tego że jestem mamą bliźniaczek 2,5 rocznych. a u mnie w domu są strome schody. co prawda córeczki same już schodza po nich ale sny mi nie dają spokoju. Teraz ta okropne sny. śni mi się jak jedna z córek wbiega na schody i widzę jak leci leci i leci w dół jak ma już być na dole to się budzę nigdy nie widzę tego upadku tylko samo spanie. Takie sny z córeczkami miałam dwa. I jeszcze jedne podobnie jak ten z bratem (dorosłym) też wypadł za barierkę tylko przez głupie wygłupy i tak spadał przez kilka pięter na jakiejś dziwnej klatce schodowej a ja stałam i krzyczałam że on tego już nie przeżyje to już koniec ale nigdy nie widziałam momentu gdy upada na ziemię zawsze sam lot w dół. Oba sny są bardzo podobne bardziej przerażają mnie z córkami. Bardzo mocno proszę o interpretację takiego snu. co one mogą oznaczać. Z góry serdzecznie dziękuję za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts