broczwigom Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Dzień dobry, moje pytanie dotyczy nie tylko możliwej interpretacji snu, ale o tym za chwilę. Mianowicie - śniło mi się, że rozmawiam z niewidzianą przez kilka miesięcy osobą, dla mnie bardzo ważną. Miałyśmy się spotkać ostatnio, ale z powodu nadmiaru pracy nie ma ona czasu - i wiem, że nie jest to wymówka. Rozmawiałyśmy w jakimś pomieszczeniu, było to puste pomieszczenie, bardziej jakaś sala czy hala, w żadnym wypadku kawiarnia. Ona mówiła o tym, co dzieje się aktualnie w jej życiu, i że ma plan B, który powiedzie jej się zupełnie jak plan A, który nie wypalił. I tu pojawia się właściwe pytanie dotyczące mojego snu - otóż podczas rozmowy z nią miałam świadomość, że nie jest to sen, a rozmowa we śnie, jakby zamiast naszego spotkania. Że to w jakiś sposób rekompensuje nam brak osobistego spotkania. Czy jest to możliwe, i czy ta druga osoba byłaby w stanie to odczuć? Pozdrawiam! :-) Cytuj
Gość cyganicha Napisano 5 Czerwca 2011 Napisano 5 Czerwca 2011 Mogła być to Wasza wspólna rozmowa i ta druga strona mogła świadomie tak jak Ty brać w niej udział, jednak równie możliwe jest to,że masz dobrą intuicję dzięki której otrzymałaś te wszystkie informacje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi