Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość cyganicha
Napisano

Kochani wszystkie sny,których interpretacja jest kierowana bezpośrednio do mnie zostaną przeze mnie zinterpretowane.Zarówno te sprzed czasu przenoszenia forum na nowy serwer jak i aktualne.

Proszę o wyrozumiałość ale snów dużo,muszę nadgonić czas związany z przenosinami kiedy forum nie działało i wcześniejsze sny kiedy tak bardzo forum muliło. Postaram się w jak najkrótszym czasie wszystkim Wam odpowiedzieć. Pozdrawiam cieplutko i życzę tylko pięknych snów :)

Proszę dla Waszej i mojej wygody zamieszczajcie oddzielnie każdy swój sen tu Interpretacja snów - cyganicha jako NOWY TEMAT. Jeden sen - jeden post. Ułatwi to Wam odszukanie swojej interpretacji jak również mi, udzielanie ich.

Dziękuję

Napisano

Śniła mi sie dziewczyna w której jestem zakochany.

Spotkaliśmy sie w szkole przed j.polskim i rozmawialiśmy .

Potem podczas lekcji poposzono do odpowiedzi mnie i ją jednocześnie.

Ona przez przypadek machneła ręką i mnie uderzyła, po czym nauczycielka kazała jej mnie przeprosić a ona mnie objęla tak czule i wtedy całą klasa zaczeła bić brawa.

co to może oznaczać?

Napisano

witaj Cyganicho:)

dzieiejszej nocy sniło mi sie takie cos;

byłom na podwórku i stałam obok letniej kuchni, zauwazyłam takiego wielkiego psa który mial czerwone oczy i zaczal biec w moim kierunku wiec sie schowałam do letniej kuchni, i złapałam za jakas line którą drzwi przyciagałam do siebie, i zgniotłam troche glowe tego psa, lecz nie uciekł i nadal napierał na drzwi,

potem zobaczyłam w oknie moja mame i wielka strzelbe, potem stzreliła do tego psa i go zabiła.

wcześniej probował mi pomoc mój mały piesek ale mu sie nie udało ale ten wielki nic mu nie zrobił:)

Gość cyganicha
Napisano (edytowane)

Mati,Dysortografia proszę swoje sny zamieszczajcie jako NOWY TEMAT TUTAJ gdzie jest na to miejsce Interpretacja snów - cyganicha

Umożliwi to rozmowę z Wami.

Proszę dla Waszej i mojej wygody zamieszczajcie oddzielnie każdy swój sen tu Interpretacja snów - cyganicha jako NOWY TEMAT. Jeden sen - jeden post. Ułatwi to Wam odszukanie swojej interpretacji jak również mi, udzielanie ich.

Proszę,by nie zwracały się do mnie z prośbą o interpretację snów osoby poniżej 19 roku życia.Wyjątki czynię od tej reguły ale w zależności od sytuacji danej osoby.

Dziękuję

Edytowane przez cyganicha
uzupełnienie informacji o wieku
  • 2 tygodnie później...
Gość cyganicha
Napisano (edytowane)

Dalszy ciąg problemów technicznych mających wpływ na brak interpretacji snów.

http://www.ezoforum.pl/sprawy-techniczne-rozwiazywanie-problemow/60-problemy-techniczne-20.html

http://www.ezoforum.pl/sprawy-techniczne-rozwiazywanie-problemow/60-problemy-techniczne-19.html#post401837

http://www.ezoforum.pl/members/cyganicha.htm

uzupełnienie o więcej linków
Gość cyganicha
Napisano

Kochani ze względu na notoryczne problemy techniczne spotykające mnie na forum od jakiegoś czasu -od chwili obecnej zawieszam interpretację snów do odwołania.Dopóki na stałe nie będę miała możliwości normalnie odpowiadać na posty w sub forum-nie będę tego czyniła.

Czuję się bardzo niezręcznie w stosunku do Was,ponieważ Wy oczekujecie pomocy a ja ze względu na błędy występujące po stronie technicznej forum,interpretacji Wam udzielić nie mogę.Pomimo najszczerszych moich chęci.

Każdego dnia byłam na forum i na bieżąco sprawdzam,ile mi się udawało-tyle interpretowałam.Wyłapywałam momenty-co było bardzo uciążliwe.

Obiecuję,że wszyscy użytkownicy którzy do tego momentu zamieścili w moim sub forum posty z prośbą o interpretację snu,otrzymają ją-ze względu na wyjątkową sytuację-wiadomością pw.

Użytkownicy nowi,którzy nie mają możliwości korzystania z pw -dostaną jako wpis w profilu.Ewentualnie proszę o napisanie 10 postów,wówczas będzie możliwość korzystania z priva.

Wiem,że czekacie ale proszę-nie poganiajcie.Sukcesywnie będę odpisywała każdemu z Was.Postów jest dużo a interpretacji udzielam w swoim prywatnym czasie.Dlatego bardzo proszę o zrozumienie.

Nie moją winą jest zaistniała sytuacja.Jednak ze swej strony najmocniej Was przepraszam.

Pozdrawiam Was cieplutko i życzę wszystkiego co najpiękniejsze :)

Gość cyganicha
Napisano

To zaczynamy :)

Proszę,by nie zwracały się do mnie z prośbą o interpretację snów osoby poniżej 19 roku życia.Wyjątki czynię od tej reguły ale w zależności od sytuacji danej osoby.

Dziękuję

Gość cyganicha
Napisano

Kochani, każdy z Was interpretację otrzyma.Proszę jednak o wyrozumiałość i cierpliwość.Zamieszczacie posty, piszecie pw, prosicie na gg. Odpowiadam i odpowiem każdemu kto mnie o to prosi ale systematycznie i w miarę moich możliwości czasowych. Bardzo Was proszę o cierpliwość i zrozumienie.Nie zostawię Was bez pomocy.

Pozdrawiam cieplutko :)

Gość cyganicha
Napisano (edytowane)

Osoby,które od jakiegoś czasu zwracają się do mnie z prośbą przez pw o naukę interpretacji snów informuję,iż jest to niemożliwe.Pierwszym ważnym elementem interpretacji jest stworzenie własnego dziennika snów.Intuicja i kilka innych czynników...

Pozdrawiam i sukcesów życzę.

Gość cyganicha
Napisano

Kochani, chcę Was poinformować, iż z powodów osobistych zaprzestaję interpretacji snów.

Na forum będę już bywać zapewne bardzo rzadko. Przepraszam te osoby, które zawiodłam.

Wszystkim Wam życzę wspaniałych, pięknych snów i cudownego życia :)

Pozdrawiam cieplutko i bądźcie szczęśliwi :)

Gość cyganicha
Napisano

Witajcie Kochani

Powróciłam z dalekiej podróży...

Potrzebowałam tego czasu ...

Odnalazłam to czego szukałam i jestem z Wami.

Jeśli uznacie, że nadal moje interpretacje są Wam potrzebne - zapraszam Interpretacja snów - cyganicha

Zamieszczajcie oddzielnie każdy swój sen jako NOWY TEMAT. Jeden sen - jeden post. Ułatwi to Wam odszukanie swojej interpretacji jak również mi, udzielanie ich.

Dziękuję i pozdrawiam cieplutko ;)

Gość cyganicha
Napisano

Znowu od kilku dni mam powracający problem z udzielaniem interpretacji. Nie mam dostępu w sub forum do odpowiedzi na posty. Nie mogę odpowiadać na Wasze prośby o interpretację, gdyż mam zablokowany dostęp.

To jest taki sam problem techniczny, który występował już wcześniej.

Gość cyganicha
Napisano

W dalszym ciągu mam problem techniczny z udzielaniem interpretacji. Nie mam dostępu w sub forum do odpowiedzi na posty. Nie mogę odpowiadać na Wasze prośby o interpretację, gdyż mam zablokowany dostęp.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ponownie mam problem techniczny z udzielaniem interpretacji. Nie mam dostępu w sub forum do odpowiedzi na posty. Nie mogę odpowiadać na Wasze prośby o interpretację, gdyż mam zablokowany dostęp.

Napisano

Kochani, każdy z Was interpretację otrzyma.Proszę jednak o wyrozumiałość i cierpliwość.

Odpowiadam i odpowiem każdemu kto mnie o to prosi ale systematycznie i w miarę moich możliwości czasowych. Bardzo Was proszę o cierpliwość i zrozumienie.

Pozdrawiam cieplutko :)

Napisano

Kochani z przyczyn zawodowych nie będę obecna na forum do najbliższej soboty.

Jeśli pojawią się do mnie prośby o interpretację snów, otrzymacie je po moim powrocie. W sobotę będę już z Wami.

Pozdrawiam cieplutko i udanego tygodnia życzę oraz tylko pięknych snów:serduszka2:

• 4 tygodnie później...
Gość cyganicha
Napisano

Kochani bardzo Was proszę, zamieszczajcie sny tylko swoje i tylko aktualne.

Od momentu zamieszczenia tego wpisu nie będę udzielała interpretacji snów, które zamieścicie po jego dodaniu, a będą dotyczyły snów z przeszłości.

• 2 tygodnie później...
Gość cyganicha
Napisano (edytowane)

Kochani, każdy z Was interpretację otrzyma.Proszę jednak o wyrozumiałość i cierpliwość.

Odpowiem każdemu kto mnie o to prosi ale systematycznie i w miarę moich możliwości czasowych. Bardzo Was proszę o cierpliwość i zrozumienie.

Proszę, zamieszczajcie sny zgodnie z Regulaminem - tylko swoje i tylko aktualne.

Proszę również, by nie zwracały się do mnie z prośbą o interpretację snów osoby poniżej 19 roku życia.Wyjątki czynię od tej reguły ale w zależności od sytuacji danej osoby.

Zaś niektóre Interpretatorki z działu ogólnego, które używają moich zwrotów w udzielanych przez siebie interpretacjach proszę, jeśli już opierają się na moich wcześniejszych interpretacjach, by czyniły to tylko wtedy kiedy znajdują one faktyczne odzwierciedlenie w danym śnie.

• 4 tygodnie później...
Gość cyganicha
Napisano (edytowane)

Kochani z powodów osobistych jestem zmuszona zawiesić na jakiś czas udzielanie interpretacji.

Przepraszam Was bardzo i pozdrawiam cieplutko.

Życzę pięknych snów i jeszcze wspanialszego reala :)

Edit:

Czekające na interpretację sny, w miarę wolnego czasu uzupełnię o brakujące interpretacje.

Nowe postaram się udzielać ale nie w takich ilościach jak miało to miejsce wcześniej.

• 2 tygodnie później...
Gość cyganicha
Napisano

Zdaję sobie sprawę z tego, iż nie wolno powielać postów.

Nie Wszyscy z Was jednak przeglądają całe to forum, dlatego i tutaj zamieszczam specjalnie dla Was życzenia:

3163.gif

Kochani życzę Wam nadziei,

własnego skrawka nieba,

zadumy nad płomieniem świecy,

filiżanki dobrej, pachnącej kawy,

piękna poezji, muzyki...

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia

Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,

pod żywą choinką zaś dużo prezentów,

a w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.

Pogodnych Świąt zimowych,

odpoczynku, zwolnienia oddechu,

nabrania dystansu do tego co wokół,

chwil roziskrzonych kolędą,

śmiechem i wspomnieniami.

Wesołych Świąt!

Świąt dających radość i odpoczynek

oraz nadzieję na Nowy 2012 Rok,

by był jeszcze lepszy od tego,

który właśnie mija.

http://http://www.youtube.com/watch?v=xVtP9ZeM900

• 1 miesiąc temu...
Gość cyganicha
Napisano (edytowane)

Przeczytajcie proszę jeśli nie możecie znaleźć swojego postu

http://www.ezoforum.pl/sprawy-techniczne-rozwiazywanie-problemow/62361-kolejne-wlamanie-na-forum.html#post477508

Edit:

Snów wcześniej zinterpretowanych nie będę interpretowała ponownie. Chyba Wszyscy zdążyliście się z interpretacjami zapoznać.

Niestety nie robiłam sobie kopii w wordzie.