Skocz do zawartości

bardzo prosze o interpretacje snu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ostatnio mam powtarzajacy sie "obraz" w snach, otoz widze kogos kto sie przeglada w lustrze i czesze sobie brwi malutkim grzebykiem, robi to delikatnie i elegancko. zupelnie nie rozumiem tego snu.

a drugi to taki ze wchodze do saloniku prasowego i widze siebie na okladce jakiejs prestizowej gazety, jednak tylko we snie ogladam okladke, nie przewijam stron. blagam bardzo o pomoc. chce dodac ze jestem chlopakiem, nie czesze sobie brwi i nigdy nie bylem na zadnej okladce prestizowej gazety i chyba raczej nie jest na dzisija to moim celem.

Napisano

A kogo widzisz w lustrze? Siebie? Kobietę?

Kto jest na okładce? Ty jako mężczyzna?

Pytam,bo mogą to być przebłyski z poprzedniego wcielenia.

Napisano

w lustrze widze raczej kobiete. tzn. nie wiem jak to okreslic, nie widze oczu, widze tylko nos, oczy i brwi. bardziej na kobieca urode to podchodzi. a co do okladki to widze siebie tak o jakies 5-6 lat pozniej z jakims naglowkiem, tytulem ale w snach nigdy nie umiem 'czytac' ; /

baaaardzo prosze o pomoc.

Napisano

No to na dwoje babka wróżyła...

A jak ta kobieta jest ubrana? Bardziej po "naszemu",czy syl z lat ubiegłych (np. XVIIIwiek, XIX)?

Napisano

nie widac jej ubran, nie mam zasiegu obrazu na jej tułów. wiem ze to skomplikowane :( mam nadzieje, ze pomozesz. a z tym drugim snem wysnulas jakas interpretacje?

Napisano

Z drugim snem może być tak,że albo rzeczywiście będziesz na okładce (sam napisałeś,że wyglądasz jakbyś miał 5-6 lat więcej),bo zasłyniesz z czegoś albo osiągniesz coś wielkiego i poczujesz się jak "gwiazdor" trzecia teoria może być taka,że będziesz bogaty ;D.

Co do kobiety to albo to Twoje jedno z poprzednich wcieleń albo przyszła dziewczyna/małżonka.

Intepretacja albo -albo z tego powodu,że za mało mam informacji,a i Ty sam ich nie możesz podać ;).

Napisano

dzieki, wiem ze to jest bardzo malo informacji ale po raz pierwszy mialem takie dziwne sny bez zadnej konkretnej akcji. tylko najbardziej zaciekawia mnie fakt, czemu ktos czesal brwi , a nie np. wlosy. wlasnie takim punktem skupienia byly brwi, kazdy pojedynczy wlosek.

Napisano

Brwi w moim senniku oznaczają:

Brwi - jest to symbol przedstawiający świadome pragnienie podobania się, subtelną grę uwodzenia, wrażliwość i uczuciowość. Ukazuje dążenie do podboju miłosnego i zastanawianie się nad szansą powodzenia.

Czyli skoro mamy taki opsi,to mogę stwierdzić,że jakaś Pani ma na Ciebie chrapkę ;).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...