Afia Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 ...i jeszcze jeden sen, z ostatniej nocy - szukalam klucza do swojego ieszkanie i ktos mi powiedzial ze jakas dziewczyna, ktora znalam raczej z widzenia ma podobny wiec bedzie pasowal. poszlam do jej domu, a tam byla impreza i wielu moich znajomych, m.in. kolezanki z ogolniaka (ktory skonczylam 10 lat temu). poszlam do ogrodu i tam na samym koncu kucnelam i zakrylam twarz rekami, myslac ze sobie w ciszy, w ciemnosci posiedze, ale moja kumpela - ta z LO - podeszla i mnie popchnela, upadlam prosto w bloto, czulam ze bylam cala wysmarowana, lacznie z polowa twarzy i wlosami.... jak tak tam lezalam, to zobaczylam maly plotek, a za nim swinke. nie wiem skad to sie wzielo... potem wstalam i rzucilam te kolezanke w bloto i ucieklam do laziekni sie umyc. pamietam ze mylam tylko wlosy, tylko lewa strone. kolezanka chyba chciala wejsc do lazienki,ale jej nie wpuscilam, i poszla chyba do domu... to chyba tyle. nadmienie, ze z kolezanka mam dosc rzadki kontakt, nic ostatnio i zawsze laczyly mnie z nia dobre stosunki. moja sytuacje zwiazkowa opisalam w poprzednim poscie, jakby to mialo jakos pomoc... prosze o wyjasnienie, bo moje sny staja sie coraz dziwniejsze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princess19891 Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Mysle, ze ta kolezanka nie za bardzo Cie lubi, a ponadto oczernia do innych ludzi..... uwazaj na ploty i na doslowne zmieszanie Cie z blotem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Afia, błoto w Twoim śnie może znaczyć, że nie jesteś pewna swego. Zastanawiasz się nad obraniem pewnych kroków, klucz oznacza nowe kierunki w działaniu - których szukasz. Nie wszystko jest dostatecznie jasne, dlatego nie możesz się zdecydować. Znajdujesz się w stanie przejściowym, który Cię niepokoi i stresuje. Musisz poczekać na rozwój wypadków. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts