HaDell Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Uprzejmie proszę doświadczoną osobę o pomoc w interpretacji snu:) Jego początkiem jest rozmowa z bliżej nieokreśloną osobą, którą przerywa pojawiająca się koleżanka (obiekt moich realnych cichych westchnień) zadająca mi pytanie. Wyrwany z wcześniejszej rozmowy staram się poświęcić jej chwilkę uwagi, jednak nie rozumiem czego stara się ode mnie dowiedzieć, wracam do przerwanej konwersacji. Potem jednak biegnę za ową koleżanką z zamiarem wyjaśnienia sprawy, po drodze witam się z jakimiś kolegami, doganiam dziewczynę w bramie miasta. Pytam co chciała wiedzieć. Wtedy wymienia nazwisko i imię niewiele mi mówiące, sprawia wrażenie jakby była zainteresowana tą osobą. Sprawdzam te dane i widzę już dwóch swoich kolegów, nie wiem natomiast na 100% który z nich kryje się pod tymi personaliami. W trakcie szukania tej osoby przemykają się dwa czerwone obrazki, jeden martwej głowy, drugi - nieżyjących kobiet. Z góry dziękuję za trud wyszukania jakiegoś znaczenia mojej wyśnionej przygody!:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Witaj HaDell, Twój sen wyraża Twoją niepewność w odniesieniu do kolażanki, o której napisałeś. Łamiesz sobie głowę i zadajesz pytania: czy ma chłopaka albo czy interesuje się ona jakimś innym chłopakiem, czy Twoje oczekiwania mają sens. Podświadomie spodziewasz się/obawiasz się porażki. Uważaj, abyś "nie stracił głowy". Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts