zkmr Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 dziś w nocy miałem straszny sen, gdy sie obudziłem cały sie trzęslem ze strachu. Także podczas snu, odczuwałem niepokój i strach. Sen był o tyle dziwny, ze rozgyrwał się w moim domu, gdzie bywam teraz rzadziej, bo studuje w innym miescie. Sen był taki, że zostałem wraz z dwoma braćmi zamknięci w jednym z pokojów. Niedzwiedz czekał tylko az wyjdziemy i chcial nas zabic. Co chwila wbiegał do pokoju i nas straszył. W końcu dopadł mojego brata i go rozszarpał i uciekł. Potem przyszedł z nowu i za mną gonił, mój drugi brat sie ukrył a mnie niedziwdz dopadł. starsznie sie balem, byłem przerazony. gdy mnie dopadł to przybliżył sie do mnie na odległosć kilku centymetrów i odszedł. wtedy sie obudziłem, przerażony i spocony ze strachuu proszę o pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zkmr Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 jeszcze raz proszę o intepretacje, bardzo mi zależy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliah Posted November 28, 2008 Share Posted November 28, 2008 Witaj zkmr, Moim zdanie Twój sen wskazuje na Twoje przywiązanie do matki, rodzinnych tradycji i zwyczajów, odczuwanie pewnej zależności. Uświadomiłeś sobie ten stan, ale jeszcze nie przyzwyczaiłeś się do tej nowej wiedzy. Powinieneś przestać tłumić swoją psychikę, dopuścić do swojej świadomości i zaakceptować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zkmr Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 dziękuje bardzo, uspokoiłas mnie, pozdrawiam serdecznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts