olawojcikk Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Ostatnio przyśniła mi się moja szkoła, a dokładnie jeden z jej korytarzy. Było ciemno. Ujrzałam postać dziewczyny. Niedawno dowiedziałam się, że jest ona biseksualna. Wymieniłam z nią sporo wiadomości na portalu społecznościowym. Wcześniej często widziałam ją w szkole, obserwowałam ją, z wzajemnością. Przyznam, że ma coś w sobie, co mnie przyciąga i ciekawi. Dodam, że wcześniej zdarzyły mi się pewne kontakty z dziewczynami, wykluczając związki. Wracając do snu. Wyglądał on następująco. Szłam korytarzem. Spotkałyśmy się z wyżej wspomnianą dziewczyną. Zauważyłam, że ma coś na policzku. Powiedziałam jej o tym, uśliniłam palca i zmazałam. W tym czasie ona przyglądała mi się. Gdy skończyłam, dziewczyna popchnęła mnie lekko do ściany, a ja zaczęłam ją namiętnie całować. Co to może oznaczać? Mogę dodać, że w dzisiejszym śnie, dana dziewczyna również się pojawiła. Jednak tylko spotkałyśmy się spojrzeniami. Była w stroju sportowym, uśmiechała się. Później ja poszłam do sklepiku, zapłaciłam dużą ilością gotówki, banknoty, monety. Kupiłam kawę i sam wrzątek. Wcześniej pojawił się też motyw wypadku samochodowego, rozmowa telefoniczna z mamą. Nie mam pojęcia co to wszystko może oznaczać. Liczę za to na Waszą pomoc. Edytowane 1 Listopada 2011 przez olawojcikk Cytuj
sikorka11 Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Twój sen może odzwierciedlać zainteresowanie wobec tej dziewczyny lub jej Twoją osobą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi