Jump to content

unospin

Recommended Posts

Dzień dobry prosze zeby ktos przetlumaczyl mi ten sen. ( z gory mowie ze nie jestem polonista i za bledy ort. przepraszam )

Sen zaczynal sie Gdy bylem w szpitalu. Podloga byla wylozona zielonym dywanem a sciany byly brazowo - biale. (przynajmniej od tej pory go dokladnie pamietam) Snila mi sie moja babcia ktora niedawno zmarla - jakies pol roku temu.

Opiekowalem sie nia , dawalem jej wode bo bylla bardzo spragniona za Co mi dziekowala.

Nagle poczula sie zle bo zaczela dostawac torsji , wstala z lozka i podbiegla do umywalki. zdziwilem sie bo babcia w ogole miala trudnosci z chodzeniem (przewaznie jezdzila na wozku) gdy sobie o tym przypomnialem natychmiast osunela sie na ziemie lamiac nogi...

Nie wiedzialem co robic bylem przerazony wiec wzywalem pomocy, Przyszla pielegniarka i zobaczywsza moja babcie byla zdenerwowana, ale powiedziala ze sie nia zajmie za 5 min bo musi zobie zapalic papierosa. To mnie strasznie rozloscilo i naublizalem jej i wyjelem jej z ust papierosa. To poskutkowalo i zajela sie babcia.

W tym czasie gdy pielegniarka zajmowala sie babcia JA zostalem poproszony na rozmowe z dyrektorka szpitala albo jakas wazna pielegniarka,

gdy do niej podchodzilem Zauwazylem kobiete cala zabandazowana , niektore bandaze byly przesiakniete krwia.

Sposcilem wzrok na dol i zauwazylem ze chodze boso i wdeplem w jakies wymiociony.

Poszedlem z pielegniarka porozmawiac po jakims korytarzu ze schodami w gore, sciany byly pomalowane na zolto. dach chyba drewniany (bylo widac belki drewniane). Nagle z gory zbiegly do nas 2 pracownice , ale byly jakby opetane i zaatakowaly nas z furia . zbiegaly po schodach ale nie zaatakowaly mnie tylko pielegniarke.

Ja nagle zaczelem sie unosic w powietrzu ku pomieszczenia skad wybiegly pielegniarki, zaczelem straszliwie krzyczek , moj krzyk w pewnym momencie byl tak piskliwy , i glosny (trudno opisac ten dzwiek) ze nagle przypominalo to jakbym moj krzyk byl smiechem dziecka. (jak nieraz w horrorach sie spotyka)

I obudzilem sie caly spocony i wystraszony