Minerwa Posted November 15, 2011 Share Posted November 15, 2011 Witam, mam prośbę dotyczącą interpretacji ostatniego snu. Rzadko miewam sny, jednak ostatni szczególnie zapadł mi w pamięć. Śniło mi się, że byłam świadkiem wypadku samochodowego,w który,zginął rowerzysta. Następnie 2 mężczyzn zapakowało zwłoki i przeniosło do budynku mieszkalnego w którym mieszkam. Z okna dojrzałam twarz dziecka; młodego, ciemnowłosego chłopca wpatrującego się we mnie szeroko otwartymi oczami. Wtedy uslyszałam dzwonek do drzwi i zobaczyłam dwie zapłakane kobiety na progu,młodą i starszą, które o dziwo poprosiły o pieniądze. Bardzo proszę o interpretacje, mam mieszane uczucia co do snu, dodam że w mojej rodzinie (mojej babci i prababci) zdarzały się sny symbolizujące coś comiało zdarzyć się w przyszłości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cyganicha Posted November 17, 2011 Share Posted November 17, 2011 Witaj, jeśli w Twojej rodzinie zdarzały się sny prorocze tak może być również i w Twoim przypadku. Nie musi zrealizować się wszystko z pełna dokładnością ale możesz być świadkiem przykrego wydarzenia. Pozdrawiam i tylko pięknych snów życzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts