NiceKate7 Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Witam. Śniło mi się że jechałam z rodzicami i z moim narzeczonym rowerami do babci. po drodze staneliśmy koło lasu i koło jakiś budynków. Mój chłopak z jakiegoś budowanego domu wzioł kilka piw w puszcze i kilka wudek, tą wudke mu wzioł mój ojciec i je wylał w lesie, a piwa chłopak sobie wzioł i potem wypił. Rodzice byli na niego źli że wzioł alkohol. A mój chłopak był też troche zły na mnie bo nie chciał jechać do babci. Co może oznaczać ten sen? będe mile wdzięczna. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceKate7 Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 z rodzicami zabardzo nie umiem z nimi tak gadać, troche jestem zamknięta w sobie i skryta. Ale lepiej sie porozumiewam z mamą niż z ojcem. Z narzeczonym mam dobre stosunki. A stosunki między moimi rodzicami i narzeczonym zabardzo nie wiem, ale mi się wydaje że go akceptują, kiedyś muwili że powinien pracować i zarabiać, bo nie pracuje, i mi rodzice muwili tak: nie wiem czy ty dobrze robisz ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceKate7 Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 ostatnio moj chłopak robił u mnie w domu korytarz i rodzice byli z niego zadowoleni, coraz bardziej się przekonują do niego. Ostatnio rozmawialiśmy wszyscy wspulnie o ślubie, weselu, matka muwiła że ma być ślub kościelny z dużym weselem, a my chcieliśmy skromny ślub cywilny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceKate7 Posted December 18, 2008 Author Share Posted December 18, 2008 dziękuje do ślubu jeszcze daleko, bo mam szkołe jeszcze, ale pewnie wesele bedzie pod koniec 2009 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts