Jump to content

Najazd na miasto, pocałunek

kociara1star

Recommended Posts

Jeden z moich najdziwniejszych snów...

No więc na początku byłam w kościele, gdzie było bardzo dużo osób i świętowaliśmy zwycięstwo - wygraliśmy wojnę (nie wiem jaką). Cały kościół był zniszczony, a jakaś dziewczyna - chyba czarodziejka - sprawiała, że wszędzie rosły rośliny i robiło się zielono. Ja byłam wojowniczką, strażniczką czy coś w tym stylu. Nagle jednak ktoś krzyknął, że coś się zbliża. Wybiegliśmy na dwór i zobaczyliśmy jak jakieś potwory biegną w stronę Kościoła. Normalni ludzie tego nie zauważali, jakby tego nie widzieli. Chwilę później rozpoczęła się rzeź, bo wszyscy zaczęli walczyć z tymi potworami. Ja chwyciłam tę dziewczynę za rękę i ukryłam się z nią i kilkoma innymi osobami w przedsionku. Przez uchylone drzwi widziałam jak moje dwie przyjaciółki walczą z tymi potworami. Chciałam im pomóc, walczyć, ale wiedziałam, że nie mogę zostawić tej dziewczyny i że muszę ją chronić. Po jakimś czasie wszystko się skończyło i wyszłyśmy z kościoła. Stałyśmy na przystanku autobusowym, a ona... mnie pocałowała. Co dziwniejsze mi się to podobało i odciągnęłam ją w jakieś miejsce, gdzie nikt nas nie widział i znów zaczęłyśmy się całować.

Zapewniam, że nie jestem lesbijką, ani nic w tym stylu... Sen wydaje mi się dziwny i niezrozumiały. Może mi go ktoś zinterpretować?

czemu lesbijką? :)

ja tu raczej widzę konflikt wartości z jednej strony duchowość kościoła i siła płynąca z podświadomości, najwyraźniej odradzająca się po jakimś kryzysie, a z drugiej brutalna rzeczywistość świata. Jeżeli pozwolisz umrzeć swojej sile będzie źle. A sądząc po efekcie przynoszenia roślinności i wiosny przez tę czarodziejkę to tej siły musisz mieć sporo. Podejrzewam, że dość dużo, żeby wejść w konflikt z otoczeniem, które będzie chciało cię wepchnąć do szeregu.