Skocz do zawartości

dwóch chłopa i lizanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zacznę może od tego co dzieje się w moim życiu. jakiś czas temu spotykałam się z (nadajmny mu imię) Igorem. No ale tak wyszło, że się rozeszliśmy. Ja nadal coś do niego czuje, zdarza się, że niekiedy ja zadzwonie, niekiedy on. i wtedy wszystko wraca. pewien czas pozniej spotykalam się z (dajmy mu na imię Michał) Michałem. no i ostatniego weekendu odezwał się Igor. Rozmawialismy długo w niedziele, poniedziałek i wtorek przez telefon. no i znowu coś tam zaczeło mi do niego świtać. no ale teraz piszę też z Michałem. Z Michałem spotkałam się w życiu tylko raz a z Igorem więcej.

A więc przejdzmy do snu.

z środy na czwartek śnił mi się Igor. Śniło mi się, że całowaliśmy się, ogólnie wróciliśmy do siebie i było wspaniale.

A dzisiaj z czwartku na piątek śnił mi się Michał, przytulaliśmy się, całowaliśmy i wgl.

Co ten sen może oznaczać ?

Gość Daffne
Napisano

Sny mogą pokazywać Twoje ciepłe uczucia do obu Panów, których darzysz uczuciem. Emocje jakie żywisz do Panów "przelały się" na sen, gdzie pokazały pragnienie zaznania bliskości z daną osobą. Z kolei nie koniecznie musi się tak wydarzyć...bo rozumiałabym, że sama musisz podjąć decyzje, który Pan dla Ciebie lepszy :)

Napisano

Igor juz zdecydowal, ze nie bedziemy ze soba ;/ juz jakis czas temu. wolalabym juz dawno o nim zapomniec. ale co o nim zapomne to sie odzywa; / a ostatnio dosc intensywnie sie odzywal wiec to moze przez to mi sie snil. co myslicie ?

Gość Lilith
Napisano
a ostatnio dosc intensywnie sie odzywal wiec to moze przez to mi sie snil. co myslicie ?

A nie wydaje ci się to oczywiste?