netka1201 Posted February 15, 2009 Share Posted February 15, 2009 Dziś śniło mi się,że żyłam w jakimś indiańskim plemieniu. Na początku patrzyłam na młodego mężczyznę,bardzo mi się podobał,był dobrze zbudowany,miał włosy do ramion ,no taki sexy Indianin. A potem był taki przeskok i się nagle okazało,że jestem jego żoną. Niestety później się okazało,że idzie na wojnę. Byłam zrozpaczona i już na drugi dzien poszłam go szukac. W chwili gdy wyszłam z tipi,czy jak to sie nazywa otoczyły mnie psy,a jeden ugryzł mnie w ucho. Wróciłam do tipi i okazało się ze mój mąż nie żyje,zginął w walce z sąsiednim plemieniem. Co to może znaczyć? Aktualnie mam chłopaka,tyle,że go nie kocham;/ Może jest tu jakaś wskazówka co do mojej przyszłości? piszcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 netka1201, Twoja obecna sytuacja jest niestabilna, zbudowana na niepewnych fundamentach i nie dając Ci poczucia bezpieczeństwa. Symbol Indianina może oznaczać, że oszukujesz samą siebie. Chętnie zakończyłabyś obecny związek, by, jak we śnie, wyruszyć na poszukiwanie prawdziwej miłości i stabilizacji. Kiedy jednak wyruszasz - opuszczasz tipi, czyli tą niestabilną konstrukcję, zostajesz zaatakowana przez psy. Są one symbolem jakiejś zazdrosnej osoby, lub osób z Twojego otoczenia, które nie są przychylnie do Ciebie nastawione. Ugryzienie w ucho oznacza złośliwe plotki na Twój temat. Myślę, że po prostu ten sen odzwierciedla Twoje obawy związane z rozstaniem, może boisz się konsekwencji? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts