peter24 Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 Witam Bardzo proszę o interpretację snu. Śniło mi się że siedziałem na drzewie z orzechami laskowymi, było lato, ciepło i rwałem do kieszeni dojrzałe orzechy. Orzechy były duże tz. jak 10 małych laskowych zebranych do kupy i rzucałem w kogoś nawet jak szedł drogą polną orzechem. Miejsce gdzie były te orzechy to miejsce w którym sie urodziłem tzn. wychowywałem a w którym juz nie mieszkam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 23, 2009 Share Posted February 23, 2009 peter24, to bardzo pozytywny sen Oznacza on, że swoją ciężką pracą przezwyciężysz problemy i osiągniesz sukces oraz wyższą, ugruntowaną pozycję. Możliwe iż świadom swojej wyższości będziesz wykorzystywał swoją pozycję aby "dokuczyć" innym, tak jak we śnie rzucasz orzechami w przechodnia. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter24 Posted February 23, 2009 Author Share Posted February 23, 2009 Dziękuje z rychłą odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts