dodus Posted February 25, 2009 Share Posted February 25, 2009 sluchajcie snilo mi sie ze jestem na olbrzymim statku,wieelgasnym,jestem na samym szczycie tego statku,bez zadnej asekuracji na jakims rusztowaniu-metalowym balkoniku przeplywam morze czy tam ocean....plyne tak i plyne,nie ma sama...nie widze ludzi ale wiem ze sa ze mna i tak samo ze plyna,jestesmy jakby gesiego ustawieni...plyniemy wiem ze cos tam gadalam z kims tak plynac i w pewnym momencie statek caly zaczyna przechylac sie ku przudowi,czubkiem w wode(jak w Titanicu ;p) ale nie ze cos sie stalo po prostu taka bylaa droga....teraz pod woda,trzeba bylo wziac gleboki oddech i troche plynac na tym statku pod woda... ten sam sen,ta sama wycieczka i juz jestem w jakims autokarze w ktorym jade z ludzmi ktorych w tej chwili nie pamietam czy znam,wydaje mi sie ze znow sinili mi sie ludzie ktorych nie znam...jade tym autokarem nagle mijaja nas samochody,woz z koniem.........i nagle poczulam ze jestem w pociagu,a raczej na stacji PKP i ze ja ze swoim towarzyszem od siedzenia obok jako jedyni z autokaru-pociagu wysiadamy i na nasze miejsca wchodza juz wsiadajacy....... takie cos dziwnego mozna to zinterpretowac?mam nadzieje ze nie napisane zbyt chaotycznie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodus Posted February 25, 2009 Author Share Posted February 25, 2009 (edited) mam nadzieje ze ktos mi tu pomoze pozdrawiam :) Edited February 25, 2009 by dodus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodus Posted February 26, 2009 Author Share Posted February 26, 2009 ktos pomoze /?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted February 27, 2009 Share Posted February 27, 2009 dodus, spokojnie, niektórzy czekają na interpretację nawet kilka dni. Sen ukazuje ożywienie pojawiające się w Twoim życiu i wzywa Cię do podjęcia inicjatywy, teraz właśnie jest korzystny czas dla Ciebie aby rozpocząć nowy etap życia. "Nurkowanie" statku stanowi dla Ciebie swoisty apel o większą odwagę w swoim działaniu. Nie bój się ryzyka i nie zdawaj się za często na pomoc innych. Powinnaś bardziej uwierzyć w siebie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodus Posted February 28, 2009 Author Share Posted February 28, 2009 przepraszam za moja niecierpliwosc i nadgorliwosc, ale w moim zyciu teraz naprawde wiele sie dzieje teraz i czuje ze sen odzwiecierdla moje wnetrze pozdrawiam i dziekuje Sephira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts