maczek Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Witam, miałem dość krótki sen a mianowicie: Śniło mi sie, że siedziałem z rodzicami w kuchnii. Nagle wsadziłem kilka owadów (różnych gatunków) pod prysznic. Zacząłem je topić, lecz za mocno odkręciłem wodę i tak 1.3 wody wylała się na podłogę. Obawiałem sie, że owady sie wydostały, lecz z sukcesem je zatopiłem. Bardzo prosiłbym o interpretacje. Wiem, że może być dość banalna i troche sie domyślam, ale jednak wole tego nie interpretować źle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sephira Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 maczek, sądzę iż w Twoim śnie chodzi o pewne nieprzyjemne przeżycia z przeszłości/wyrzuty sumienia, które musisz świadomie "przetrawić".Może tutaj chodzić o zawód miłosny/rozstanie. Topienie owadów jest symbolem uporania się z problemami. Wylewająca się spod prysznica woda oznacza tutaj stan psychicznej równowagi i harmonii, będący furtką do szczęścia i miłości, który osiągniesz, kiedy uporasz się z tym, co Cię gryzie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts