Cam3le0N Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Witajcie...Bardzo trudno mi to powiedzieć, ale nie wiem co sie stało. Dzisiaj, pod wieczór prawie. Godzina 17:30 (około), idę po schodach z przyjaciółmi. Naglę się zatrzymałem, wiatr chuchnął mi mocno w twarz. Nic a nic, poszedłem dalej. Nie wiem po co i dlaczego...ale wmawiałem sobie w myśli - "Nie wiem po co komu Demony...co one robią? Są okrutne? A gdzieś je mam..." (Oczywiście to było powiedziane bardziej wulgarnie ;] ) I nagle potknąłem się się i upadłem...ale nie w przód, lecz w prawą stronę (?) Powiedźcie mi...czy to ma związek z moim "otwarciem" na czakrę i energię? Nie wykonywałem jeszcze OOBE, czarów, zaklęć, ani rytuałów. Jedynie ćwiczę się psychokinezą, PSI Ball'ami itd. To był "atak" demona? A może zbieg okoliczności...zwykły upadek? Proszę o rozsądną odpowiedź... Dziękuje i Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 1. Jeżeli ćwiczysz psi balle, to ćwiczysz energetykę, co oznacza że uczysz się magii. 2. Jak narazie wydaje mi się że to przypadek, zero odczuć, kompletne nic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 to ja sie podczepie tutaj,hmm wroze sobie czasem koscmi,wyrzucam 3 razy i dzis na ten tydzien(jak nigdy dotad wypadlo mi 3x liczba 6 czyli 666),czy to moze miec zwiazek z tym wrozeniem?Czy to jakies ostrzezenie?troche sie przestraszylam szczerze mowiac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek003 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 To raczej ostrzeżenie, czeka cię bardzo ciężki tydzień. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 aha,dzieki:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cam3le0N Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 A wracając do mnie...Siedząc przy komputerze, czuję lekki strach. Mam lekko uchylone okno, ponieważ jest duszno u mnie w pokoju...chociaż mam wyłączone grzejniki. Czuję jakby ktoś mi chuchał ciągle w policzek...chociaż okno jest naprawdę lekko uchylone. Przyznam że naprawdę się boję...i teraz powiem szczerze, że nie wierzę w zbiegi okoliczności. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 To żaden demon,a byt się przypałętał do Ciebie, one lubią miejsca pełne energii i ludzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cam3le0N Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Więc sugerując...to zły duch? Zła moc? Przecież ja nic wielkiego nie kontroluje...medytowałem kilka razy. Nic więcej...nawet z otwieraniem czakramów się nie bawiłem. Jak na razie to tylko czytam. Nie rozumiem...skąd to tutaj się wzięło? Nie uwierzyłbym w to, że posiadam jakąś większą moc...to była by ironia tylko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Żaden zły duch, poprostu energia ludzka,która nie odeszła i jest na ziemii. A włąsnie mogła przypałętać się do Ciebie,bo otwierałeś czakry i masz styczność z energią (pracujesz z nią). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Domi_ Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Możliwe że otworzyłeś nieświadomie czakre splotu słonecznego ona jest odpowiedzialna za naszą emocjonalność. Proponuje medytacje z wizualizacją i wyciszeniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kudłaty Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Rytuał odpędzenia? Przed i po medytacji dla czystej przestrzeni rytualnej i będziesz mieć spokój, bez znaczenia czy to autosugestia czy tez faktycznie coś za Tobą chodzi. Z drugiej strony znam kilka osób które mają tak zwanego opiekuna i wtedy nie pozostaje nic innego jak sie przyzwyczaić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greg1982Fr Posted April 16, 2009 Share Posted April 16, 2009 Najlepsze jest to że tego typu bytów pałęta się wokół co niemiara. Ludzie zaczynają czarować, pracować z energią i zaczynają to dostrzegać. Wtedy mówią że coś przyszło. OWszem, mogło, nie wykluczam. A bierzecie pod uwagę że już było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RycerzSwiatla Posted May 21, 2009 Share Posted May 21, 2009 pierwszy raz na forum, wiec szansa ze bedzie to dzialc jest watpiwa...a jednak podejmuje probe...No chialbym wiedziec jak potoczyly sie dalsze przygody z ciemna moca z Twojej obecnosci i jak sobie z nia poradzilas...mysle, ze (nie straszac Cie) nigdy nie ma pewnosci co sie kreci wokol. Polecam miec oczy otwrte, dwa a przodu i dwa z tylu glowy...mysle, ze wiele zla wydarza sie wokol nas przede wszystkim dlatego ze pozwalamy sobie na postawe ignorancka..czyli...nie ma zla, nie ma zla, nie ma zla....zycze Ci powodzenia i miej sie na bacznosci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts