Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Miałem dwa bardzo podobne sny (właściwie to jednej nocy miałem 4 sny, pozostałe dwa opiszę osobno). W jednym pamiętam, że cały czas chodziłem na przystanek autobusowy i jeździłem tymi autobusami po Krakowie. W tym śnie miałem też własne mieszkanie do którego czasem wpadałem, ale nie zapamietałem żadnego charakterystycznego szczegółu z tego mieszkania. W drugim śnie wracałem skądś tramwajem z matką. Wysiedliśmy na przystanku i ja się zorientowałem, że zapomniałem torby. Tramwja niby ruszył, ale potem się zatrzymał a ja wszedłem do niego (jakimś cudem) od strony z której nie ma drzwi i odzyskałem tą torbę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 jazda we snie oznacza,ze szukasz rozwiazania,czujesz sie zagubiony,wlasne mieszkanie to chyba chec usamodzielnienia sie(mieszkasz z rodzicami?),torba-to bagaz doswiadczen-cos przez przypadek mogles zgubic,ale w sama pore uswiadomiles sobie,ze musisz odzyskac swoja wlasnosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Cholera... tyle prawdy... nie jestem tylko pewien o które doświadczenie może chodzić :/ Jestem zagubiony a myśli o usamodzielnieniu pojawiały się u mnie ostatnio. Mieszkam z rodzicami, obecnie studiuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 to moze chodzi tutaj o to,ze to bagaz doswiadczen z domu rodzinnego?,to by tlumaczylo Twoja podroz z mama,ciezko Ci bylo zostawiac ta torbe,bo ciezko Ci rozstac sie z rodzicami:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarl_Fenrir Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 No cóż, dzięki za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts