Simi Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Śniło mi się dzisiaj że zostałam porwana przez kilku mężczyzn. Zabrali mnie, moją siostrę i kilku innych nie znanych mi ludzi w jakieś miejsce. Później jeden z nich chciał się ze mną kochać. Ale uciekłam i znalazłam się na jakiejś kładce, zeszłam z niej i byłam na jakiś działkach. Nagle zaczął biec w moją stronę jakich chłopak, który też stamtąd uciekł i chciał żebym pobiegła z nim. Jednak pobiegłam w inną stronę i przebiegałam przez jakiś plac zabaw dla dzieci i wtedy złapał mnie za rękę jakiś pies. Gryzł mnie ale jakoś się uwolniłam i pobiegłam dalej. Strasznie się bałam ale nagle zobaczyłam mojego narzeczonego w samochodzie i wsiadłam do niego. On powiedział żebyśmy tam pojechali a ja mu na to odparłam że nie bo zabiją jego i mnie. Powiedziałam mu żeby zabrał mnie tam gdzie nikt nas nie znajdzie już nigdy. No i się obudziłam. Bardzo dziwny sen. Proszę o jego interpretację. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simi Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Czy nikt nie wie co to oznacza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simi Posted April 21, 2009 Author Share Posted April 21, 2009 Czy ktoś mi powie co ten sen oznacza? Proszę. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simi Posted April 22, 2009 Author Share Posted April 22, 2009 Przepraszam że jestem taka niecierpliwa ale bardzo zaciekawił mnie ten sen. Dalej czekam na interpretację. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simi Posted April 24, 2009 Author Share Posted April 24, 2009 Długo się czeka na taką interpretację??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted April 25, 2009 Share Posted April 25, 2009 To wszystko zależy od tego czy ktoś ma pomysł na interpretację snu. Moim zdaniem porwanie może oznaczać że cieszysz sie powodzeniem u mężczyzn.. realna szansa na związek na który się raczej nie zdecydujesz (we śnie uciekasz) bo wolisz być z narzeczonym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simi Posted April 26, 2009 Author Share Posted April 26, 2009 Dziękuję za interpretację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts