kiniacz Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 (edited) Witam!! Bardzo proszę o interpretacje snu.. Śniło mi się, że jestem w szpitalu podłączona do kroplówki, która napełnia się moją krwią. Przy wszystkim była lekarka, która mnie badała, z która rozmawiałam.. Później chodziłam po tym szpitalu po bardzo stromych i krzywych schodach w tłumie ludzi z misiem w ręku. Chciałam uciec bo dla mnie było tam za stromo.. bałam się przejśc... Sen był bardzo dziwny... Nie potrafię napisac nic więcej. Z góry dziękuję za pomoc :* Chciałabym zaznaczyc, że za dwa dni mam mature.. Edited May 2, 2009 by kiniacz
Sephira Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 kiniacz, taka kroplówka, która napełnia się Twoją krwią ma znaczenie niemalże dosłowne - coś, co zamiast Ci pomóc "wysysa" Twoją energię (nie obraź się, ale osobiście skojarzyło mi się to z różnymi środkami wspomagającymi, które ludzie biorą, bo rzekomo mają im pomóc w nauce, a w rzeczywistości wszystko źle się kończy). O różne rzeczy można by tutaj się podpiąć, nawet o nadmiar nauki, który teoretycznie poprawia Twój stan wiedzy, ale jednocześnie jest dla Ciebie męczący. Chęć ucieczki, strome schody, miś - to wszystko symbole braku poczucia bezpieczeństwa, pewności siebie i swojej wiedzy. Według mnie powinnaś troszkę odpocząć. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
kiniacz Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 nie biorę żadnych środkow wspomagających xD ale ostatnio faktycznie czuje się zmęczona i zestresowana... hm...
Sephira Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 W porządku, to było tylko luźne skojarzenie Ucz się, ale z umiarem! Na egzaminach musisz być wypoczęta, to zawsze wpływa dobrze na jasność myślenia.
Recommended Posts